Menu Tickets Nieuws contact

Bogerd behaalt trede 3 op de PSO-prestatieladder

16 oktober 2023

Bogerd behaalt trede 3 op de PSO-prestatieladder!

Onlangs hebben wij Trede 3 bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) en daar zijn wij trots op! De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is een wetenschappelijk onderbouwd kwaliteitskeurmerk van TNO. Het is een instrument dat inzicht geeft in de mate waarin organisaties meer dan gemiddeld sociaal ondernemen, gericht op de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt. Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Bogerd op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee behoort Bogerd tot de top 10% van werkgevers in Nederland die beschikt over een inclusieve werkvloer en zijn zij de eerste in de regio Maas en Waal met dit prachtige keurmerk!

Op maandag 16 oktober heeft Niels Gijsbers (directeur Bogerd) , uit handen van Natalie van de Venne (PSO Nederland) en wethouder de Wildt, het certificaat overhandigd gekregen.

“Als locatie voor o.a. theater, evenementen en congressen zetten wij ons uiteraard volledig in voor gastvrijheid en beleving, maar willen we ook een positieve impact hebben op de samenleving. Dit doen we door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen te bieden in onze organisatie.

Iedereen, ongeacht achtergrond of beperking, moet de kans krijgen om zijn of haar talenten te ontwikkelen en actief deel te nemen aan de arbeidsmarkt. Wij geloven sterk in de kracht van samenwerking met mensen die extra ondersteuning nodig hebben.

Met het certificaat kunnen we als sociaal bedrijf een belangrijke rol blijven spelen in het realiseren van kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.”

Niels Gijsbers

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
Zorggroep Maas & Waal
Zorggroep Maas & Waal
OMW
OMW
Cannock Chase
Cannock Chase
MEE Gelderse Poort
MEE Gelderse Poort
Klok Groep
Klok Groep

Op de hoogte blijven over Bogerd.