Menu Tickets Nieuws contact

Bedrijfsfeest

Personeelsfeest organiseren.

Een gezellig bedrijfsfeest organiseren in Maas en Waal? Heerlijk eten en drinken, activiteiten en workshops organiseren in één van onze zalen, samen swingen in een van onze feestzalen, het kan allemaal! Wij hebben in de Bogerd de ruimte voor bedrijfsfeesten tot 500 personen. Samen bespreken we de wensen en denken we graag mee over de perfecte invulling van het gedroomde feest. Zo zorgen we samen voor een onvergetelijk feest voor jouw bedrijf!

Kan je wel wat inspiratie gebruiken voor een verrassend personeelsfeest? Geen zorgen! We geven alvast een voorzetje met te gekke concepten voor jouw bedrijfsfeest! Heb je zelf ideeën over de invulling van je bedrijfsfeest? Deel ze met ons! Wij denken in mogelijkheden en denken graag met je mee! 

Een bedrijfsfeest organiseren in de Bogerd?

Dansfeest.

Een te gekke band of artiest op het podium, professioneel geluid, movingheads aan, een bar in de zaal en feesten maar! Je geniet samen van een gezellige avond dansen en feesten. 

Samen gaan we in gesprek over de mogelijkheden en vinden we passend entertainment voor jouw bedrijfsfeest! 

Themafeesten.

Themafeesten zijn populairder dan ooit! Wij bieden verschillende mogelijkheden voor themafeesten. Wat dacht je van een Top2000 café feest, een Casino feest of een Apres Ski feest? We zorgen voor geweldig entertainment, passende aankleding en catering voor jouw themafeest. 

Lijkt het jou fantastisch om van jouw bedrijfsfeest een themafeest te maken? Wij regelen het voor je! Samen bespreken we de wensen en denken we graag mee over de perfecte invulling.

Dinershow op maat.

Een geweldige show van een band of artiest en geniet tijdens de show van een heerlijk 3-gangen diner. Bij een Dinershow op maat bekijken we welk optreden bij jouw bedrijfsfeest past. Daarnaast stellen we samen met onze keuken een 3-gangen diner samen. Liever meer gangen? Dat is uiteraard geen probleem! Samen bespreken we de wensen en denken we graag mee over de perfecte invulling.

Onze video van de Dinershow met Piano & Co geeft je een beeld van hoe een Dinershow op maat eruit kan zien. 

Passende catering voor jouw bedrijfsfeest.

Bij een geslaagd feest hoort goede catering. Onze professionals bereiden onze gerechten zo veel mogelijk in eigen keuken. Hierdoor serveren wij verse, verrassende en vooral heerlijke gerechten. Wil je een feest met een diner, buffet of hapjes? We denken graag met je mee over passende catering voor jouw feest. Lees hier meer over onze cateringmogelijkheden. 

Neem contact op met Niels \ Bogerd Druten

Plannen voor een bedrijfsfeest?

Neem contact op met Niels om jouw wensen te bespreken

Stuur ons een bericht Of bel 0487 517 127
De Bogerd is een hele vriendelijke, laagdrempelige organisatie. De inrichting is heel gezellig en informeel. Er werken vriendelijke mensen en er is voldoende parkeergelegenheid en de verbinding met het openbaar vervoer is ook prima. Wij kunnen deze locatie van harte aanbevelen voor uw bijeenkomst, scholing of training.
Claudine Brand - Gemeente Nijmegen
Klok Groep
Klok Groep
Cannock Chase
Cannock Chase
Kompas
Kompas
GGD Gelderland-Zuid
GGD Gelderland-Zuid
’s Heeren Loo
’s Heeren Loo

Op de hoogte blijven over Bogerd.