Menu Tickets Nieuws contact

Bogerd Werkplaats

Bogerd Werkplaats.

Als Bogerd zijn wij dol op onze dagbesteding medewerkers en we zijn gek van evenementen! We houden van creatief zijn en dingen maken. Dit brengen we samen in onze Bogerd Werkplaats! Een werkplaats voor mensen die graag met hun handen willen werken en samen met onze begeleiders mooie projecten kunnen oppakken.

Nieuwe stap.
Eind 2022 deed er zich een kans voor. Een prachtige locatie, op loopafstand van de Bogerd, kwam beschikbaar. Een mooie plek waar wij onze nieuwe dromen kunnen gaan waarmaken. Als Bogerd zijn wij dol op onze dagbesteding medewerkers en we zijn gek van evenementen! We houden van creatief zijn en dingen maken. Dit gaan we samenbrengen in onze nieuwe Bogerd Werkplaats! Een werkplaats voor mensen die graag met hun handen willen gaan werken, een plek waar we niet met deadlines werken, een plek waar je geen druk hoeft te voelen. Maar wel een plek waar we zelfstandig of als team mooie projecten kunnen gaan oppakken. En wie weet wat er vanuit deze locatie nog allemaal mogelijk is.

Wat kunnen we voor jou betekenen? 
In onze ruime werkplaatshal hebben wij de ruimte en de materialen om voor bedrijven klussen op te pakken. Denk hierbij aan het maken van evenement decoratie, houtbewerking, dozen vouwen, het in- en verpakken van (kerst)pakketten en andere verpakkingswerkzaamheden. Onze assistent medewerkers staan te popelen om voor jou aan de slag te gaan. Heb je werkzaamheden die je aan ons wilt uitbesteden? Wij bekijken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn!

Wil jij graag werken bij de Bogerd Werkplaats?
We hebben plek voor mensen die vallen onder de PGB, WLZ of WMO met een indicatie voor dagbesteding. Heb je vragen, wil je meer informatie of kennis maken met ons? Neem dan contact op met AJ door te bellen naar 0487-517127 of mail naar begeleiding@bogerddruten.nl.

Karton snijden voor Wienenberger.
Linten knippen en knopen voor de Vierdaagsefeesten in Nijmegen.
Schuttingen maken voor Beumer uit Beneden-Leeuwen.
Goodiebags inpakken voor BEP Magazine
Neem contact op met Niels \ Bogerd Druten

Samenwerken met onze werkplaats?

Neem contact op met Niels om jouw wensen te bespreken

Stuur ons een bericht Of bel 0487 517 127
De Bogerd is een hele vriendelijke, laagdrempelige organisatie. De inrichting is heel gezellig en informeel. Er werken vriendelijke mensen en er is voldoende parkeergelegenheid en de verbinding met het openbaar vervoer is ook prima. Wij kunnen deze locatie van harte aanbevelen voor uw bijeenkomst, scholing of training.
Claudine Brand - Gemeente Nijmegen
Klok Groep
Klok Groep
Zorggroep Maas & Waal
Zorggroep Maas & Waal
MEE Gelderse Poort
MEE Gelderse Poort
’s Heeren Loo
’s Heeren Loo
GGD Gelderland-Zuid
GGD Gelderland-Zuid

Op de hoogte blijven over Bogerd.