Menu Tickets Nieuws contact

Van buffet tot walking diner

Proef de passie uit eigen keuken.

Wij verzorgen beleving op maat. Van een dinerbuffet bij jouw huwelijksfeest tot een walking dinner bij jouw business event, van een volledig verzorgde lunch bij jouw vergadering tot verschillende stands met diverse gerechten bij jouw congres, bij ons is het mogelijk. Onze professionals bereiden onze gerechten met veel passie in eigen keuken. Van buffet tot walking diner, wij denken graag met je mee over een passende eetmogelijkheid voor jouw gelegenheid.

Diner.

Bij de Bogerd houden we van lekker eten en maken we eten en drinken graag relevant. We denken graag mee over creatieve concepten om zo extra waarde toe te voegen aan jouw evenement of bijeenkomst. In onze keuken wordt gewerkt met dagverse seizoenproducten. Verrassende combinaties of juist simpele gerechten. De keuken past gerechten graag aan, aan jouw wensen. De mogelijkheden zijn daarbij eindeloos.

Op het gebied van diners bieden wij ook standaard opties, namelijk een walking dinner en dinerbuffet. 

Dinerbuffet 
Wil je samen met je gasten een lekker hapje eten? Laat dat maar aan ons over! We bieden keuze uit vier verschillende buffetten, namelijk: 

 • Bourgondisch buffet
 • Tapas buffet
 • Stamppot buffet
 • Chinees buffet

Walking dinner
Een walking dinner, het woord zegt het al. Je gasten zijn vrij om te gaan en staan waar ze willen, wij brengen de gerechten naar ze toe. Zo zijn je gasten niet gebonden aan vaste zitplaatsen en kunnen ze een praatje maken aan verschillende tafels. Een Walking dinner is geheel naar jouw wensen in te delen, hoeveel gangen, welk entertainment, de zaalindeling, we gaan samen met je in gesprek over de perfecte invulling. 

Lunch.

Wil je dat jouw gasten laten genieten van een heerlijke lunch? Dat regelen wij! We bieden keuze uit twee lunches, een standaard lunch en een basis lunch. Heb je zelf ideeën? Bespreek het met ons. Wij denken graag mee over de mogelijkheden! 

Onze lunches kunnen we zowel in onze vergaderzalen als in onze foyer serveren. Voor groepen tot 20 personen serveren wij de gerechten aan tafel. Voor groepen van meer dan 20 personen serveren wij de lunches in buffetvorm. 

Basis lunch. 

Een basis lunch bestaat uit: 

 • Soep met stokbrood en kruidenboter
 • Diverse harde broodjes met:  
  – Kaas
  – Ham
 • Yoghurt met vers fruit
 • Melk en jus

De basis lunch is uit te breiden met: 

 • Broodje kroket
 • Huisgemaakte quiche 

Standaard lunch.

Een standaard lunch bestaat uit: 

 • Soep met stokbrood en kruidenboter
 • Diverse luxe harde broodjes: 
  – Kaas en boer’n spread
  – Brie met walnoten en honing
  – Carpaccio met truffelmayonaise, parmezaanse kaas en pijnboompitten
  – Serranoham met tomatentapende 
  – Ei met mayonaise
  – Huisgemaakte tonijnsalade
 • Broodje kroket
 • Yoghurt met vers fruit
 • Melk en jus

Hapjes.

Onze keuken zorgt ervoor dat jouw gasten genieten van de lekkerste hapjes. Ga jij voor gefrituurde gezelligheid of pak je uit met een borrelplank of luxe koude hapjes? We bespreken graag samen de mogelijkheden. 

Denk in mogelijkheden.

Bij de Bogerd denken we in mogelijkheden. Heb je zelf een idee over de catering van jouw evenement? Deel het met ons! Wij denken graag met je mee!

Neem contact op met Willem \ Bogerd Druten

Bespreek wat mogelijk is.

Neem contact op met Willem om jouw wensen te bespreken

Stuur ons een bericht Of bel 0487 517 127
Service staat hoog in het vaandel van de Bogerd. Dat hebben we zelf mogen ervaren tijdens onze heidag op deze locatie. Wat een inspirerende en gastvrije plek en dat in het hart van Maas en Waal. Daar zijn we trots op!
Louis Litjens - Gemeente Druten
Kompas
Kompas
MEE Gelderse Poort
MEE Gelderse Poort
Zorggroep Maas & Waal
Zorggroep Maas & Waal
OMW
OMW
’s Heeren Loo
’s Heeren Loo

Op de hoogte blijven over Bogerd.