Menu Tickets Nieuws contact

Hap & Stap

Hap & Stap.

Uw avond begint extra goed met een speciaal samengesteld theatermenu in onze sfeervolle foyer. Voorafgaand aan een aantal geselecteerde voorstellingen bieden wij u de gelegenheid om dit hap & stap arrangement bij te boeken. Het Hap & Stap menu bestaat uit een 3 gangen theater buffet. Dit alles voor een plezierige prijs van €25,50 per persoon, exclusief drank. De aanvang van het diner is 18.00 uur. Wij zullen ervoor zorgen dat u op tijd klaar bent om te gaan genieten van de voorstelling.

Het makkelijkste reserveert u als u uw kaarten bestelt. Maar mocht u nu na het bestellen van uw tickets toch nog Hap & Stap willen bestellen, dan kunt u altijd bellen naar het ons theater 0487 – 515779 of een mail sturen naar tickets@bogerddruten.nl. 

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
Cannock Chase
Cannock Chase
Gemeente Druten
Gemeente Druten
’s Heeren Loo
’s Heeren Loo
MEE Gelderse Poort
MEE Gelderse Poort
Rabobank
Rabobank

Op de hoogte blijven over Bogerd.