Menu Tickets Nieuws contact

Hap & Stap

Geniet van een uitgebreide avond uit met ons hap & stap arrangement!

Breid je theateravond uit met een lekker hapje eten, zo geniet je van een compleet avondje uit! Voorafgaand aan een aantal geselecteerde voorstellingen bieden wij de gelegenheid om ons Hap & Stap arrangement bij te boeken. Het Hap & Stap menu bestaat uit een 3 gangen theater buffet. Voor maar €27,50 (ex. dranken) geniet je van een uitgebreide avond uit. De aanvang van het diner is 18.00 uur. Wij zullen ervoor zorgen dat je op tijd klaar bent voor de voorstelling.

Het makkelijkste reserveer je als je jouw kaarten bestelt. Maar mocht je na het bestellen van jouw tickets toch nog Hap & Stap willen bestellen, dan kan je altijd bellen naar het ons theater 0487 – 515779 of een mail sturen naar tickets@bogerddruten.nl. 

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
’s Heeren Loo
’s Heeren Loo
Kompas
Kompas
GGD Gelderland-Zuid
GGD Gelderland-Zuid
Gemeente Druten
Gemeente Druten
OMW
OMW

Op de hoogte blijven over Bogerd.