Menu Tickets Nieuws contact

Filmhuis Druten

Naar de film in Druten.

Thuis een film opzetten is natuurlijk heel ontspannend maar, is het niet minstens even leuk om er een avondje uit van te maken? De Bogerd biedt het Filmhuis Druten de gelegenheid om van september tot mei 2-wekelijks een bijzondere film (films die je niet overal kunt bekijken) te tonen in onze theaterzaal.

De kassa en bar zijn geopend vanaf 19:15 uur!

agenda.

Over het filmhuis.

Oorsprong.

In 2004 namen enkele filmliefhebbers het initiatief om in de Gemeente Druten op geregelde tijden films te gaan vertonen. Films, welke geselecteerd worden op kwaliteit, culturele en artistieke waarde, bijzondere maatschappelijke opvattingen en klassieke waarde.

Missie.

Uit deze gedachte ontstond een stichting die voor een zo’n breed mogelijk publiek, boeiende en kunstzinnige films wil vertonen. Filmhuis D’n Bogerd heeft als missie om mensen te inspireren om anders te kijken en zo ontstond een verdiepende programmering van minimaal 16 films per jaar op een vast moment; dinsdagavond.

In de loop der jaren heeft het Filmhuis Druten inmiddels een vaste achterban aan filmliefhebbers en vrienden vergaard, welke het Filmhuis Druten een warm hart toe dragen. Zo zijn er binnen het Filmhuis Druten diverse vrijwilligers actief als programmeur, technicus, penningmeester, gastvrouw/gastheer en is er een grote groep trouwe bezoekers.

Steun het Filmhuis en wordt donateur/vriend.

Filmhuis D’n Bogerd is in 2004 tot stand gekomen dankzij de inzet van een groep enthousiaste vrijwilligers. Naast de inzet van deze vrijwilligers is een gezonde financiële basis natuurlijk van essentieel belang voor het voortbestaan van het Filmhuis.

De inkomsten van het Filmhuis bestaan uit sponsoring en opbrengsten uit kaartverkoop.
Dit is echter niet voldoende. Om een aantal noodzakelijke plannen en ideeën te kunnen verwezenlijken is de steun van een Vriendenclub van groot belang.
Deze Vriendenclub kan uiteraard alleen functioneren, als zij voldoende vrienden heeft die bereid zijn jaarlijks een bijdrage te leveren.
Dus, als je het Filmhuis financieel wilt ondersteunen, zodat het de kans krijgt zich verder te ontplooien, wordt dan vriend!
Je kan al vriend worden voor € 12,50 per jaar. Als tegenprestatie krijg je:

  • Een vriendenclubkaart.
  • 2,00 Euro korting op 1 entreekaart per filmvertoning.
  • Als eerste toegang tot de filmzaal.
  • Informatie over de, in het programma opgenomen, films.
  • Allerlei informatie over filmzaken.

Als dank voor het feit dat je ons steunt als vriend, krijg je bij elke filmvoorstelling, op vertoon van jouw clubkaart, vóór de andere bezoekers toegang tot de filmzaal. Zo ben je altijd verzekerd van een goede plaats.

De vrienden/donateurs clubkaart is vanaf 1-1-2023 geldig van 1 januari t/m 31 december. Wilt u daarna vriend blijven, dan dient u dit jaar opnieuw aan te geven.

Hoe word ik vriend?

Je kan vriend worden door een vriendenpas te kopen bij onze ticketbalie tijdens een filmvoorstelling. 

De Bogerd is een hele vriendelijke, laagdrempelige organisatie. De inrichting is heel gezellig en informeel. Er werken vriendelijke mensen en er is voldoende parkeergelegenheid en de verbinding met het openbaar vervoer is ook prima. Wij kunnen deze locatie van harte aanbevelen voor uw bijeenkomst, scholing of training.
Claudine Brand - Gemeente Nijmegen
Klok Groep
Klok Groep
GGD Gelderland-Zuid
GGD Gelderland-Zuid
Cannock Chase
Cannock Chase
’s Heeren Loo
’s Heeren Loo
Rabobank
Rabobank

Op de hoogte blijven over Bogerd.