Menu Tickets Nieuws contact

Theater

Theater in Druten.

Ben je op zoek naar een uitgebreid programma vol muziek, toneel, cabaret en nog veel meer? Dan is het Bogerd Theater in Druten het theater voor jou! Een plek waar wij hopen onze bezoekers te inspireren en uit te dagen, anders te kijken naar henzelf en hun omgeving. Kortom een theater die ieders ogen en oren opent. Het Bogerd Theater is een intiem en ondernemend theater dat ieder jaar een breed artistiek en populair aanbod voor een divers publiek aanbiedt. Wij bieden een divers aanbod aan voorstellingen voor jong en oud, investeren in samenwerking met diverse regionale gezelschappen gaan hand in hand met bekende artiesten.

Bekijk onze agenda om te zien wat er allemaal op het programma staat. Of je nu op zoek bent naar een avond vol muziek, een toneelstuk of een avond lachen, wij hebben het allemaal. En met elk seizoen nieuwe voorstellingen is er altijd wel iets nieuws om naar uit te kijken.

Wil je meer weten over ons theater in Druten en wat wij allemaal te bieden hebben? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte voorstelling voor jou.

NIEUW! BOGERD VRIEND.

Word vriend van de Bogerd en profiteer van vele voordelen! Zoals korting in ons lunchcafé, altijd koffie en thee voor €1,00 in onze Foyer en nog veel meer!

Benieuwd naar alle voordelen of meer informatie? Klik hier!

Neem contact op met Natalie \ Bogerd Druten

Vragen over het theater?

Neem contact op met Natalie om jouw wensen te bespreken

Stuur ons een bericht Of bel 0487 517 127

Veelgestelde vragen.

De theaterkassa is op maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur geopend. Daarnaast is de theaterkassa een uur voor aanvang van theatervoorstellingen geopend. 

De tickets koop je online voorafgaand aan de voorstelling of bij onze theaterkassa. 

De E-tickets kunnen zowel op de mobiele telefoon getoond worden of thuis worden uitgeprint.

Wanneer het kopen van tickets online niet lukt kan je twee dingen doen, namelijk:

  • Je kan je tickets fysiek bij de theaterkassa kopen. Meld je bij de balie en wij helpen je graag.
  • Je kan een mail sturen naar tickets@bogerddruten.nl. Wij kijken hoe we dit voor je kunnen oplossen.
  • Je kan bellen naar 0487-515779. Wij helpen je graag. 

De voucher is twee jaar geldig. Deze kan online en fysiek aan de kassa verzilverd worden. Na jouw ticketselectie en het invullen van jouw gegevens, ga je door naar de betaalpagina. Hier kun je bij code inwisselen de code die op de voucher staat vermeld invullen.

Tijdens theatervoorstellingen werken wij met munten. Je kan bij onze muntenkassa pinnen of contant betalen. Je drankjes en hapjes betaal je met munten bij de bar. 

Onze theaterzaal biedt plaats voor 200 gasten. Hieronder zie je de plattegrond van onze tribune. Rij C en D zijn geen tribuneplaatsen maar losse stoelen. Rij A, B en 11 zijn voorzetrijen. Deze worden pas bij drukte extra neergezet. 

Ja, ons theater rolstoeltoegankelijk. Stuur een mail naar info@agoratheater.nl of bel naar 0487-515779 om uw rolstoelplek + begeleidersplek te reserveren. Dit is online niet mogelijk.

Alles is gelijkvloers en op de begane grond beschikken we over een invalidetoilet. 

Rolstoelplaatsen kun je niet via de website bestellen, bel hiervoor de kassa: 0487-515779 (ma t/m vr 08.30 – 17.00 uur) of mail naar info@agoratheater.nl.

Er is een gratis bewaakte garderobe beschikbaar tijdens alle theatervoorstellingen.

Nee dit is niet toegestaan. Voorafgaand aan en na afloop van de voorstelling heb je de mogelijkheid om een drankje of hapje te nuttigen in onze foyer. 

Populaire voorstellingen zijn vaak snel uitverkocht. Als een voorstelling uitverkocht is, werken we met een wachtlijst. Mochten er vlak voor een voorstelling kaarten retour komen, dan nemen we contact op met de bezoekers op deze lijst. Dat gebeurt met regelmaat, dus maak hier gebruik van!

Een Podium Cadeaukaart en de Bogerd Cadeaubon zijn aan de kassa te verzilveren. Online is het niet mogelijk om met cadeaubonnen te betalen, je kan dan telefonisch kaarten reserveren en voor aanvang van de voorstelling je tickets met een cadeaubon betalen.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars belegt. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
Cannock Chase
Cannock Chase
OMW
OMW
’s Heeren Loo
’s Heeren Loo
Rabobank
Rabobank
Klok Groep
Klok Groep

Op de hoogte blijven over Bogerd.