Menu Tickets Nieuws contact

Feestlocatie

Feestlocatie in Druten.

De Bogerd is de perfecte feestlocatie in Maas en Waal. We beschikken met onze Foyer, Boudewijn de Grootzaal en Theater over 3 ruime mogelijkheden voor een goed geslaagd feest. Dit doen we voor kleine gezelschappen vanaf 10 personen, maar natuurlijk ook voor grotere gezelschappen. Alles wordt door ons horecateam tot in de puntjes verzorgd, van binnenkomst tot vertrek van de laatste gasten. Wij verzorgen feesten op maat. Dit betekent dat we met je in gesprek gaan over de wensen en mogelijkheden voor jouw feest. Van ’s middags tot ’s avonds, van een buffet tot hapjes, van zitplaatsen tot dansruimte. Wij verzorgen een feest dat helemaal bij jou past!

Feest vieren in de Bogerd?

Feest in onze foyer.

De Foyer bevindt zich op de begane grond en is een gezellige ontmoetingsplek van ons centrum. De Foyer is de ideale ruimte voor feesten tot 200 personen. 

De Foyer kunnen we naar wens indelen. We kunnen de ruimte voorzien van zitplaatsen, staplaatsen of een dansvloer. Wil je een combinatie van deze drie indelingen? Dat is uiteraard geen probleem! Ook beschikt de Foyer over een vaste bar. Wij kunnen de Foyer feestelijk aankleden met slingers, ballonnen en tafelaankleding. Wil je zelf de versiering regelen? Dat kan natuurlijk ook! 

Feest in onze Boudewijn de Grootzaal.

De Boudewijn de Grootzaal bevindt zich op de begane grond. Deze stijlvolle ruimte heeft een capaciteit van 200 personen. Doormiddel van een theatergordijn kan deze ruimte verkleind worden. Hiermee creëren we een intieme ruimte voor feesten tot 100 personen. 

De Boudewijn de Grootzaal kunnen we naar wens indelen. We kunnen de ruimte voorzien van zitplaatsen, staplaatsen of een dansvloer. Wil je een combinatie van deze drie indelingen? Dat is uiteraard geen probleem! Ook beschikken we over podiumdelen die we in de zaal kunnen plaatsen. De Boudewijn de Grootzaal is voorzien van een vaste bar. Wij kunnen de Boudewijn de Grootzaal feestelijk aankleden met slingers, ballonnen en tafelaankleding. Wil je zelf de versiering regelen? Dat kan natuurlijk ook! 

Feest in onze Theaterzaal.

De Theaterzaal bevindt zich op de begane grond van de Bogerd en is bereikbaar vanuit de Foyer. Door onze inschuifbare en uitneembare tribune is onze Theaterzaal uitermate geschikt als feestlocatie. Deze zaal heeft een capaciteit van maximaal 500 personen. 

De Theaterzaal kunnen we naar wens indelen. We kunnen de ruimte voorzien van zitplaatsen, staplaatsen of een dansvloer. Wil je een combinatie van deze drie indelingen? Dat is uiteraard geen probleem! De zaal is standaard voorzien van een theaterpodium. Perfect wanneer je entertainment zoals een DJ of een artiest bij je feest wilt boeken. De Theaterzaal wordt voorzien van een mobiele bar. We kunnen de zaal feestelijk aankleden door het grid te laten zakken en hier versiering in te hangen. Ook maken we de zaal sfeervol met ons professionele theaterlicht. 

Passende catering voor jouw feest.

Bij een geslaagd feest hoort goede catering. Onze professionals bereiden onze gerechten zo veel mogelijk in eigen keuken. Hierdoor serveren wij verse, verrassende en vooral heerlijke gerechten. Wil je een feest met een buffet, hapjes of na afloop broodje kroket of frikandel? We denken graag met je mee over passende catering voor jouw feest. 

Buffetten. 
Wil je samen met je gasten een lekker hapje eten? Laat dat maar aan ons over! We bieden keuze uit vier verschillende buffetten, namelijk: 

  • Bourgondisch buffet
  • Tapas buffet
  • Stamppot buffet
  • Chinees buffet

Hapjes. 

Bij een feestje horen hapjes! Ga jij voor gefrituurde gezelligheid of pak je uit met een borrelplank of luxe koude hapjes? Na afloop zin in een broodje kroket of frikandel? Onze keuken zorgt ervoor dat jouw gasten genieten van de lekkerste hapjes.  We bespreken graag samen de mogelijkheden. 

De Bogerd is kleinschalig en gezellig. Het personeel is flexibel en pakt vragen en verzoeken van onze kant altijd snel op. Zelfs op de dag zelf. Niets is te gek, alles kan. Wij zijn dus zeer tevreden met deze locatie die tussen ons hoofdkantoor en een nevenvestiging ligt. Voor iedereen goed bereikbaar.
Francisca Dielemans - GGD Gelderland Zuid
’s Heeren Loo
’s Heeren Loo
GGD Gelderland-Zuid
GGD Gelderland-Zuid
Gemeente Druten
Gemeente Druten
Cannock Chase
Cannock Chase
Zorggroep Maas & Waal
Zorggroep Maas & Waal

Op de hoogte blijven over Bogerd.