Menu Tickets Nieuws contact

Dagbestedingslocatie

Dagbestedingslocatie.

We werken aan de meest gastvrije congreslocatie van midden Nederland. Uniek in zijn soort door de prachtige integratie van een dagbestedingslocatie in onze organisatie. Diverse assistent-medewerkers (cliënten) met verschillende achtergronden werken in onze organisatie op verschillende afdelingen. Wat vind je leuk? Wat kun je? En wat wil je leren? Deze vragen stellen we aan iedereen die bij ons op zoek is naar een fijne dagbesteding.

Stukje geschiedenis.
Vanaf de opening in 2001 is de Bogerd een fijne werkplek voor onze assistent-medewerkers. Onze prachtige doelgroep heeft in de Bogerd echt een thuis. Een plek waar ze zichzelf kunnen zijn, hun talenten kunnen ontplooien en waar ze lekker mee kunnen doen in de maatschappij.

 Vanaf 2017 zijn we een samenwerking aangegaan met ’s Heeren Loo. Als organisatie zijn we onderaannemer geworden van deze organisatie. Dit heeft gezorgd dat onze assistent-medewerkers een betere binding met onze organisatie hebben gekregen, ze zijn en voelen zich nu één van ons. Dit houdt ook in dat de begeleiders van onze assistent-medewerkers volledig in dienst zijn bij de Bogerd en dat we werken met jobcoaches. Voor onze assistent-medewerkers vinden we het belangrijk dat ze meedoen in de maatschappij, ze nieuwe dingen leren, kunnen werken met hun talenten en contact hebben met collega’s. We zijn trots dat we deze samenwerking binnen onze organisatie hebben staan. Trots ook op de medewerkers die de trajecten “op weg naar werk” volgen, hard aan de slag om jezelf “omhoog te werken”. Een aantal medewerkers heeft na dit traject een contract gekregen bij onze organisatie en zij werken met veel plezier in ons centrum. We blijven ons daarom inzetten voor een mooie werkplek voor dagbesteding, zoeken naar nieuwe uitdagingen en activiteiten voor onze mensen.

Werkzaamheden.
Wij bieden verschillende werkzaamheden aan voor onze assistent medewerkers in de Bogerd. Als gastheer/-vrouw staan ze achter de bar en bedienen ze de gasten van ons lunchcafé en de huurders van het gebouw, er worden koffie/thee- en lunchbuffetten verzorgd, de assistent-medewerkers helpen met het inschenken van soep voor onze gasten tijdens een lunch. Ze verzorgen mede het facilitaire deel van onze vergader- en feestzalen of ze zorgen dat alle afwas na een drukke lunch weer schoongemaakt wordt. De assistent medewerkers helpen ook mee met keukenwerkzaamheden, zoals snijwerk of het maken van kruidenboterbolletjes. Ook de schoonmaak van de Bogerd wordt deels door de assistent medewerkers gedaan.

Werken bij onze dagbesteding?
Wil je werken in de horeca in een leuk en gezellig team? Neem dan contact op met de Bogerd of via onze jobcoaches van ’s Heeren Loo.

Wil je meer informatie over onze dagbesteding?

De Bogerd is kleinschalig en gezellig. Het personeel is flexibel en pakt vragen en verzoeken van onze kant altijd snel op. Zelfs op de dag zelf. Niets is te gek, alles kan. Wij zijn dus zeer tevreden met deze locatie die tussen ons hoofdkantoor en een nevenvestiging ligt. Voor iedereen goed bereikbaar.
Francisca Dielemans - GGD Gelderland Zuid
Klok Groep
Klok Groep
GGD Gelderland-Zuid
GGD Gelderland-Zuid
Gemeente Druten
Gemeente Druten
’s Heeren Loo
’s Heeren Loo
MEE Gelderse Poort
MEE Gelderse Poort

Op de hoogte blijven over Bogerd.