Menu Tickets Nieuws contact

Beurslocatie

De ideale beurslocatie.

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor het organiseren van een beurs in Nederland? Dan is de Bogerd misschien wel de perfecte beurslocatie voor jou. Met ruimtes die gelijkvloers en met elkaar verbonden zijn, is de Bogerd een bijzonder geschikte beurslocatie voor kleinschalige beurzen tot 400 personen. Tevens hebben we ideale ruimtes beschikbaar voor workshops of productpresentaties. De Bogerd beschikt over 7 multifunctionele vergaderruimten die wisselen van een intieme boardroom tot een congreszaal voor maximaal 400 personen.

Bij het organiseren van een beurs is het belangrijk om te beginnen met het bepalen van het doel van de beurs. Wil je bijvoorbeeld jouw merknaam vestigen in de markt, of wil je nieuwe producten of diensten presenteren? Door het doel van de beurs te bepalen, kun je gerichter zoeken naar een geschikte beurslocatie en het programma van de beurs samenstellen.

De Bogerd biedt alles wat je nodig hebt voor het organiseren van een succesvolle beurs. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van onze gratis parkeergelegenheid en onze professionele technische voorzieningen. Ook bieden we catering uit eigen keuken en hebben we een professioneel team dat altijd met een glimlach klaarstaat om je te helpen.

Naast het organiseren van de beurs zelf, is het ook belangrijk om te denken aan de workshops en productpresentaties die je tijdens de beurs wilt aanbieden. De Bogerd biedt met onze verschillende vergaderzalen ruimte voor workshops. Hoe je het ook wendt of keert, wij hebben de ruimte en faciliteiten om jouw workshop te laten slagen. Bij de Bogerd kun je ook terecht voor het organiseren van productpresentaties. We bieden ruimtes die geschikt zijn voor demonstraties of video’s. Zo kan je jouw producten of diensten op een visueel aantrekkelijke manier presenteren aan het publiek.

Al met al is de Bogerd de ideale plek voor het organiseren van een beurs. Of je nu op zoek bent naar een locatie voor een kleinschalige beurs, of naar leuke en creatieve ideeën voor workshops of productpresentaties, we staan klaar om je te helpen bij het organiseren van een geslaagde beurs. Neem gerust contact met ons op om jouw wensen te bespreken en om te zien wat de Bogerd voor jou kan betekenen.

Neem contact op met Niels \ Bogerd Druten

Plannen voor een beurs?

Neem contact op met Niels om jouw wensen te bespreken

Stuur ons een bericht Of bel 0487 517 127
De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
Gemeente Druten
Gemeente Druten
Zorggroep Maas & Waal
Zorggroep Maas & Waal
GGD Gelderland-Zuid
GGD Gelderland-Zuid
Klok Groep
Klok Groep
’s Heeren Loo
’s Heeren Loo

Op de hoogte blijven over Bogerd.