Menu Tickets Nieuws contact

Congressen

Congreszaal huren in Druten, Gelderland?

Ben je op zoek naar een professionele congreszaal om te huren in Druten, Gelderland? Dan ben je bij de Bogerd aan het goede adres. Wij bieden een ruime keuze aan congreszalen voor elk type evenement. Of je nu op zoek bent naar een kleine zaal voor een zakelijk meeting of een grote zaal voor een congres, de Bogerd is de perfecte congreslocatie voor jou.

Bij een congres gaat het over kennisoverdracht en informatie-uitwisseling. Ons congrescentrum, ingericht tot een maximum van circa 400 personen, is hiervoor de ideale uitvalsbasis. De Bogerd beschikt naast de reguliere vergaderzalen over 3 multifunctionele congreszalen namelijk de Theaterzaal, de Boudewijn de Grootzaal en de Foyer. De Theaterzaal is de meest gebruikelijke zaal voor congressen, deze wordt vaak gereserveerd in combinatie met andere zalen. Onze zalen beschikken over een flexibele opstelling, dus laat jouw fantasie gerust de vrije loop! We denken graag met je mee over de perfecte invulling van jouw congres.

Een congres organiseren in de Bogerd?

Onze congreszalen.

Bogerd beschikt over flexibele ruimtes die aangepast kunnen worden naar jouw wensen. Onze Theaterzaal is met een uitneembare tribune onze grootste congreszaal met een maximale capaciteit van 400 personen. De tribune kan binnen een kwartier ingeschoven worden, zodat de zaal kan worden omgebouwd naar een zaal met vlakke vloer. Deze zaal bevindt zich op de begane grond en kan gecombineerd worden met onze Foyer en Boudewijn de Groot zaal. De Boudewijn de Groot zaal heeft een vlakke vloer en kan naar jouw wens ingericht worden. Afhankelijk van de opstelling heeft de Boudewijn de Groot zaal een capaciteit van maximaal 150 personen. De Foyer is onze horecaruimte en staat in directe verbinding met de Theaterzaal en de Boudewijn de Groot zaal. Deze ruimte wordt vaak gebruikt voor ontvangst, pauzes, lunch en diners. 

Wil je na afloop van een plenaire bijeenkomst in groepen uiteen voor bijvoorbeeld workshops of presentaties? Dat kan in onze vijf flexibele vergaderzalen

Onbezorgd de dag door.

Onze congreszalen zijn voorzien van de modernste technologieën en faciliteiten om ervoor te zorgen dat jouw evenement een groot succes wordt. Wij bieden ook catering uit eigen keuken en vergaderarrangementen aan om het je zo makkelijk mogelijk te maken.

Wil je meer weten over onze congreszalen en de mogelijkheden om een congreszaal te huren in Druten? Neem dan gerust contact met ons op.
De plek, de faciliteiten, de service; alles is erop gericht om jouw bijeenkomst te doen slagen. Hier delen wij onze kennis en ervaring graag met je. Puur, gastvrij en persoonlijk.

Passende catering

Catering uit eigen keuken.

Onze professionals bereiden zo veel mogelijk gerechten in eigen keuken. Hierdoor serveren wij verse, verrassende en vooral heerlijke gerechten. Wij denken graag met u mee over een passende eetmogelijkheid voor uw congres.

congreszaal huren in Druten

technische know-how.

In de Bogerd is de nieuwste technische audiovisuele apparatuur aanwezig. We werken samen met onze technicus om jouw bijeenkomst te laten slagen. We beschikken over een professionele lichttafel met bijbehorende verlichting en een geluidsinstallatie met draadloze microfoons. Ons projectiescherm dekt de breedte van ons podium en met onze 4K laserbeamer is de zaal uitermate geschikt voor presentaties en/of films.

Dagbestedingslocatie

Dagbestedingslocatie.

We werken aan de meest gastvrije congreslocatie van midden Nederland. Uniek in zijn soort door de prachtige integratie van een dagbestedingslocatie in onze organisatie. Diverse assistent-medewerkers (cliënten) met verschillende achtergronden werken in onze organisatie op verschillende afdelingen. Voor onze assistent-medewerkers vinden we het belangrijk dat ze meedoen in de maatschappij, ze nieuwe dingen leren, kunnen werken met hun talenten en contact hebben met collega's.

Hoe ziet een congres in de Bogerd eruit?

In december 2023 ontvingen wij P10 in de Bogerd. In deze prachtige aftermovie van hun Wintersessie zie je hoe een dag in de Bogerd verloopt.

De Wintersessie van P10 bestond uit plenaire bijeenkomsten in onze Theaterzaal, deelsessies in onze vergaderzalen en een heerlijke lunch en gezellige netwerkborrel in onze Foyer.

TREDE 3 OP DE PSO-PRESTATIELADDER.

Wij hebben Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) bereikt en daar zijn wij trots op! De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is een wetenschappelijk onderbouwd kwaliteitskeurmerk van TNO. Het is een instrument dat inzicht geeft in de mate waarin organisaties meer dan gemiddeld sociaal ondernemen, gericht op de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt. Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Bogerd op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee behoort Bogerd tot de top 10% van werkgevers in Nederland die beschikt over een inclusieve werkvloer en zijn zij de eerste in de regio Maas en Waal met dit prachtige keurmerk!

Neem contact op met Niels \ Bogerd Druten

Plannen voor een congres?

Neem contact op met Niels om jouw wensen te bespreken

Stuur ons een bericht Of bel 0487 517 127
De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland

Congreslocatie in Gelderland.

Ben je op zoek naar een goed bereikbare locatie met centrale ligging in Nederland? Bogerd ligt centraal in Nederland, in het land van Maas en Waal. Wij zijn gevestigd in Druten en perfect bereikbaar voor gasten vanuit het hele land. Op onze parkeerplaats kan je gratis parkeren. Ook zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het busstation van Druten ligt op 300 meter afstand van ons congrescentrum. Buslijnen 85, 89 en 12 rijden van en naar Nijmegen Centraal Station. Buslijn 42 rijdt van en naar Tiel Station en buslijn 165 rijdt van en naar Den Bosch Centraal Station.

OMW
OMW
Gemeente Druten
Gemeente Druten
Klok Groep
Klok Groep
MEE Gelderse Poort
MEE Gelderse Poort
Cannock Chase
Cannock Chase

Op de hoogte blijven over Bogerd.