Menu Tickets Nieuws contact

Cultuur Educatie

Cultuur educatie.

Maas en Waal is uniek. De erfenis van de baksteenindustrie, het unieke landschap, eeuwenoude kastelen en een regio vol kennisinstellingen en bedrijven maakt het goed toeven voor inwoners en bezoekers. Cultuur is hierin een belangrijke pijler, immers door cultuur kun je meedoen (zelf deelnemen aan en/of kijken naar). Cultuur is voedsel voor de geest.

In Maas en Waal zijn relatief veel toegankelijke vormen van cultuur aanwezig zoals bibliotheek, het theater, het Filmhuis, de nieuwe muziekschool, verschillende regionale toneel- en dansscholen, diverse musea etc., waardoor iedereen al op jonge leeftijd in aanraking kan komen met culturele activiteiten. Cultuur Educatie dient als verbindende factor die cultuur samenbrengt en verbindingen legt. 

Open voor cultuur.

Zondag! Je wilt iets leuks doen, met elkaar, met de kinderen. Open voor cultuur is een spiksplinternieuw cultuurconcept, een vrijplaats van en voor Maas en Walers in de meest sfeervolle huiskamer van Druten. Een plek waar kunst en cultuur moeiteloos opgaan in een chille zondagmorgen. Geniet samen van een kindervoorstelling of een vrolijke kinderfilm van het filmhuis. Na afloop is er de gelegenheid voor de kinderen om nog aan te schuiven bij een leuke verrassende workshop of een andere passende activiteit. 

Dijk van een cultuur.

Bij Dijk van een cultuur creëren we een mix van culturele activiteiten die een aantoonbare bijdrage levert aan de leefbaarheid van alle inwoners en in het bijzonder aan de persoonsvorming van leerlingen in Maas en Waal.

Dit doen we met al onze partners in een gelijkwaardige samenwerking.

Neem contact op met Monique \ Bogerd Druten

Meer informatie?

Neem contact op met Monique om jouw wensen te bespreken

Stuur ons een bericht Of bel 0487 517 127
De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
MEE Gelderse Poort
MEE Gelderse Poort
Kompas
Kompas
OMW
OMW
’s Heeren Loo
’s Heeren Loo
Rabobank
Rabobank

Op de hoogte blijven over Bogerd.