Menu Tickets Nieuws contact

Bogerd Kerstcafé

Bogerd Kerstcafé.

Samen kerst vieren & het jaar afsluiten? Samen met collega’s en/of relaties, genieten van een mooi glas bubbels in de hand, in een intieme setting of juist uitbundig in feestelijke sferen, precies zoals jullie het wensen. Het kan in het Bogerd Kerstcafé! 

Wil je jouw collega’s en/of relaties écht verrassen met Kerst? We creëren samen de ultieme kerstbeleving bij onze kerstmarkt. Lees hier verder voor meer informatie! 

Kerstborrel in Druten.

Samen het jaar afsluiten en kerst vieren tijdens een kerstborrel? We ontvangen jullie graag met een kop warme choco of een heerlijke glühwein, terwijl buiten de vuurkorven knetteren, de kerstmuziek klinkt en iedereen al helemaal in kerstsfeer komt. Binnen is de ruimte omgetoverd tot een waar Winterwonderland, met kerstbomen en huisjes, sfeervolle decoratie en verlichting. Een heus kerst café waar we alle kanten op kunnen!

Lekker eten.

De borrel kan uiteraard naar wens aangevuld met lekker eten. Denk aan hapjes, een food markt of een walking dinner. 

Food markt
Vanuit sfeervolle kersthuisjes bieden we heerlijke winterse gerechten, allen bereid door onze eigen keuken. Wat te denken van een heerlijke knolselderijsoep of zuurkool met malse sukade?

Walking dinner
Liever iets exclusiever, maar toch informeel kerst vieren? We verzorgen graag een Walking Dinner op maat. Een Walking dinner is geheel naar jouw wensen in te delen, hoeveel gangen, de zaalindeling, we gaan samen met je in gesprek over de perfecte invulling. 

Entertainment.

Top2000 muziek quiz
Als Bogerd organiseren wij al jaren een fantastische TOP2000 muziek quiz onder leiding van twee top DJ’s. Deze quiz kunnen wij exclusief aanbieden voor jouw personeel of relaties! Gezelligheid gegarandeerd!

Live muziek of DJ
Tijdens de borrel lekker dansen en genieten van goede muziek. Wij verzorgen graag jouw entertainment en helpen je met het kiezen van een DJ met lekkere deuntjes of de energie van een Live Band of artiest.

Kerstshoppen op onze kerstmarkt.

Wat te denken van een kerstmarkt, met prachtige producten van 10 tot 15 lokale ondernemers, laat je medewerkers lekker kerstshoppen en zo hun eigen pakket samenstellen. 

Neem contact op met Niels \ Bogerd Druten

Plannen voor een Kerstcafé?

Neem contact op met Niels om jouw wensen te bespreken

Stuur ons een bericht Of bel 0487 517 127

Meer informatie over het Kerstcafé?

De Bogerd is een hele vriendelijke, laagdrempelige organisatie. De inrichting is heel gezellig en informeel. Er werken vriendelijke mensen en er is voldoende parkeergelegenheid en de verbinding met het openbaar vervoer is ook prima. Wij kunnen deze locatie van harte aanbevelen voor uw bijeenkomst, scholing of training.
Claudine Brand - Gemeente Nijmegen
’s Heeren Loo
’s Heeren Loo
Kompas
Kompas
OMW
OMW
GGD Gelderland-Zuid
GGD Gelderland-Zuid
MEE Gelderse Poort
MEE Gelderse Poort

Op de hoogte blijven over Bogerd.