Menu Tickets Nieuws contact

Vergaderen

Vergaderruimte te huur in Druten, Gelderland.

Een vergaderruimte huren in Druten of Gelderland? De Bogerd biedt bijzondere vergaderlocaties met verschillende activiteiten. De Bogerd beschikt over 10 multifunctionele vergaderruimten die wisselen van een intieme boardroom tot een congreszaal voor 500 personen. Wil je meer weten? Lees dan verder.

De Bogerd biedt vergaderruimten voor al jouw vergaderdoeleinden, hierbij kan je denken aan: een vergadering, teamsessie, training, workshop of zelfs een conferentie. Hierbij bieden we verschillende arrangementen aan. Bekijk hier onze arrangementen. Al onze vergaderruimten zijn compleet voorzien van alles wat je nodig hebt tijdens jouw bijeenkomst:

✓ Wifi
✓ LCD scherm
✓ Beamer met projectiescherm
✓ Whiteboard

✓ Flipover
✓ Microfoon
✓ Podium (delen)
✓ Geluidsinstallatie

Snel een vergaderruimte nodig?
Geen probleem, vraag snel en gemakkelijk jouw vergaderruimte naar keuze online aan middels het aanvraagformulier op onze website.
Klik op ‘reserveren’ en vraag jouw vergaderruimte naar keuze vandaag nog aan.

Een vergaderruimte reserveren in de Bogerd?

Onze vergaderzalen.

Met een diversiteit aan vergaderzalen, (alle vernoemd naar een fruitsoort uit de prachtige fruitstreek waarin ons congrescentrum zich bevindt), een Theaterzaal en een royale Foyer annex ontvangstruimte is de Bogerd een unieke vergaderlocatie in haar soort. De Bogerd beschikt over 10 multifunctionele ruimtes. Van een intieme boardroom tot een congreszaal voor 500 mensen. Alle zalen zijn geschikt voor een vergadering, teamsessie, training, workshop, productpresentatie en conferentie en zijn voorzien van alle hedendaagse audiovisuele apparatuur. 

Neem contact op met Monique \ Bogerd Druten

Plannen voor een vergadering?

Neem contact op met Monique om jouw wensen te bespreken

Stuur ons een bericht Of bel 0487 517 127

Vergaderlocatie in Gelderland.

Ben je op zoek naar een goed bereikbare vergaderlocatie met centrale ligging in Nederland? Bogerd ligt centraal in Nederland, in het land van Maas en Waal. Wij zijn gevestigd in Druten en perfect bereikbaar voor gasten vanuit het hele land. Op onze parkeerplaats kun je gratis parkeren. Ook zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het busstation van Druten ligt op 300 meter afstand van ons congrescentrum. Buslijnen 85, 89 en 12 rijden van en naar Nijmegen Centraal Station. Buslijn 42 rijdt van en naar Tiel Station en buslijn 165 rijdt van en naar Den Bosch Centraal Station.

De Bogerd is kleinschalig en gezellig. Het personeel is flexibel en pakt vragen en verzoeken van onze kant altijd snel op. Zelfs op de dag zelf. Niets is te gek, alles kan. Wij zijn dus zeer tevreden met deze locatie die tussen ons hoofdkantoor en een nevenvestiging ligt. Voor iedereen goed bereikbaar.
Francisca Dielemans - GGD Gelderland Zuid
Zorggroep Maas & Waal
Zorggroep Maas & Waal
Gemeente Druten
Gemeente Druten
Kompas
Kompas
OMW
OMW
Cannock Chase
Cannock Chase

Op de hoogte blijven over Bogerd.