Menu Tickets Nieuws contact

Bogerd vriend

Word jij vriend van de Bogerd?

Niet voor iedereen is een avondje uit vanzelfsprekend. De Bogerd is echter open voor iedereen in Maas en Waal. We willen het daarom mogelijk maken dat mensen die normaal niet naar het theater gaan of het niet kunnen betalen dit nu wél kunnen! Daar hebben we de hulp van onze vrienden bij nodig! Als vaste bezoeker kun je eraan bijdragen dat iedereen een avondje uit kan gaan beleven in de Bogerd! En als dank kun je als vriend profiteren van allerlei voordelen!

Word vandaag nog vriend en profiteer van deze voordelen. Klik hier om Bogerd vriend te worden!

 1. Eerste keuze om voorstellingen te boeken in de voorverkoop speciaal voor vrienden, deze start zaterdag 18 mei om 12:00 uur.
  Met één vriendenlidmaatschap kan je maximaal 4 tickets per voorstelling bestellen. 
 2. Je betaalt geen servicekosten in de vrienden voorverkoop.
 3. Je betaalt geen wijzigingskosten in het seizoen.
 4. Je krijgt tijdens de vrienden voorverkoop vriendenkorting op geselecteerde voorstellingen.
 5. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, bijvoorbeeld als het gaat om een bijgeboekte voorstelling.
 6. Je ontvangt 10% korting op de gehele lunch in ons lunchcafé.
 7. Je ontvangt altijd koffie of thee voor €1,00 in onze foyer.
 8. Je krijgt gratis toegang voor het ‘Bogerd & Friends’ Event.
 9. Vanaf eind 2024 ontvang je voor iedere film van het filmtheater €1,00 korting per ticket.
 10. Je krijgt een welkomstgeschenk en daarbij een vriendenpas. Let wel: alleen op vertoon van jouw vriendenpas, heb je recht op bovengenoemde voordelen (nummer 6, 7 en 8). Vriendenpassen liggen klaar vanaf maandag 03 juni 2024 op de Bogerd.

Voor maar €3,50 per maand word je al Bogerd vriend en profiteer je van vele voordelen. Minimaal lidmaatschap van één jaar.

Met één vriendenlidmaatschap kan je 4 tickets per voorstelling bestellen. De voordelen die je krijgt door je vriendenpas te tonen in de Bogerd zijn wel persoonsgebonden. Bijvoorbeeld: een gezin bestaande uit 4 personen wilt naar het theater. Dan is het voldoende als één van hen een vriendenlidmaatschap heeft. In dit geval is moeder vriend van de Bogerd geworden. Zij kan nu voor het hele gezin tickets kopen met de voordelen van vrienden. De voordelen die ze krijgt met de vriendenpas in de Bogerd zijn wel persoonsgebonden. Dus komt het gezin ook lekker lunchen? Dan heeft moeder bij het tonen van haar vriendenpas recht op de korting over de gehele lunch. 

Hoe word je vriend van de Bogerd?

Klik op deze link en maak jouw account aan door jouw gegevens in te vullen en rond daarna de betaling af. Je betaalt jouw lidmaatschap in één keer voor een heel jaar. Jouw lidmaatschap wordt automatisch vanaf 18 mei 2024 geactiveerd. Vanaf dat moment kan je tickets bestellen met jouw account.

Wil je na 18 mei 2024 nog Bogerd vriend worden? Dat is uiteraard mogelijk! Het verwerken van jouw lidmaatschap duurt dan maximaal 24 uur. Na deze 24 uur kan je met jouw account inloggen op onze website.

Vanaf maandag 3 juni 2024 ligt jouw vriendenpas en welkomstgeschenk klaar in de Bogerd. Zorg dat je jouw vriendenpas altijd bij je hebt! Alleen op vertoon van je vriendenpas ontvang je de kortingen in ons lunchcafé en onze Foyer.

Hoe werkt het bestellen van tickets met je account?
Wanneer je tickets koopt voor een voorstelling kies je jouw gewenste stoel(en) en klik je op ‘bestel kaarten’. Daarna volgt het scherm om in te loggen. Log hier in met je e-mailadres en wachtwoord. Nadat je bent ingelogd, wordt de ‘vriendenprijs’ automatisch geselecteerd. Selecteer het aantal kaarten dat je wilt kopen en ga verder naar je winkelwagen.

Wil je nog een voorstelling boeken? Klik dan op ‘verder winkelen’ en doorloop het bestelproces opnieuw. Inloggen is dan niet meer nodig, jouw ‘vriendenprijs’ wordt automatisch geselecteerd.

Let op! De vriendenkorting op tickets is alleen geldig tijdens de vrienden voorverkoop periode van 18 mei 12:00 uur tot 25 mei 11:00 uur.
Daarna start de vrije verkoop en vervalt de speciale vriendenprijs.

Op de hoogte blijven over Bogerd.