Menu Tickets Nieuws contact

Lunchcafé

Lunchen in Druten.

In onze sfeervolle foyer of op ons terras kan je terecht voor een heerlijke lunch of een kop koffie met huisgemaakt gebak. Onze assistent medewerkers staan voor je klaar in ons lunchcafé. Zij verzorgen samen met onze professionals de lunches, helpen in de keuken en bedienen jou als onze gast. 

Ons lunchcafé is van maandag t/m vrijdag geopend. 
Vanwege drukte i.v.m. evenementen kan ons lunchcafé op een van deze dagen toch gesloten worden. Houd onze Social Media in de gaten voor de actuele openingstijden! 

PROEF DE PASSIE.

De Bogerd heeft op het gebied van eten & drinken een aantal mogelijkheden. Zo hebben we een lunchcafé, kan je bij ons borrelen en bieden wij verschillende eetmogelijkheden voor jouw gelegenheid. Dagbesteding is een groot onderdeel van eten & drinken in de Bogerd. Onze assistent medewerkers zetten zich vol enthousiasme in voor onze gasten op verschillende gebieden. Onze professionals bereiden zo veel mogelijk gerechten in eigen keuken. Hierdoor serveren wij verse, verrassende en vooral heerlijke gerechten.

Lunchkaart.

Service staat hoog in het vaandel van de Bogerd. Dat hebben we zelf mogen ervaren tijdens onze heidag op deze locatie. Wat een inspirerende en gastvrije plek en dat in het hart van Maas en Waal. Daar zijn we trots op!
Louis Litjens - Gemeente Druten
Klok Groep
Klok Groep
Kompas
Kompas
MEE Gelderse Poort
MEE Gelderse Poort
Zorggroep Maas & Waal
Zorggroep Maas & Waal
GGD Gelderland-Zuid
GGD Gelderland-Zuid

Op de hoogte blijven over Bogerd.