Menu Tickets Nieuws contact

Kunstexposities

Wij bieden kunstenaars graag de ruimte om hun creaties ten toon te stellen. We hebben kunstexposities van doorgewinterde kunstenaars maar ook van amateur kunstenaars. De kunstexposities zijn altijd vrij toegankelijk en bevinden zich op de vide van de 1e etage. Kom gerust eens binnen en ontdek bijzondere kunstwerken, maar ook het cultureel centrum.

De kunstwerken zijn te bekijken tijdens onze openingstijden. Neem voor meer informatie contact op met Toon van Gelder via 0487-59 3 248 of per mail: toonvg@hetnet.nl.

Expositie Renate Stojkova in Bogerd Druten

Vanaf begin juni tot eind juli gaat Renate Stojkova exposeren in de Bogerd. Zij noemt haar kunsten Reina Art.

Renate is 52 jaar en komt van oorsprong uit Slowakije. Ze heeft als kind altijd gehouden van tekenen en schilderen. Acht jaar geleden is zij voor haar werk in de zorg naar Maasbommel gekomen. Daarna is zij verhuisd naar Druten. Ze is actief weer gaan schilderen na het overlijden van haar man. Dit was om haar emoties en verdriet te verwerken, het is een soort therapie voor haar geworden.

Je kunt in de onderstaande tekst van haarzelf lezen wat haar verdere motivatie is om te gaan schilderen.  Ze schrijft dat een combinatie van structuur en acryl de basis zijn voor haar werken. Dit maken haar werken zo speciaal. Het is zeker een aanrader om een kijkje te nemen naar deze expositie. In de bijlagen een foto van haarzelf en twee van haar werken.

Mocht u nog een kort gesprekje met Renate willen hebben dan is zij bereikbaar op 06-83239296.

ook
interessant.

We hebben goede ervaringen met de Bogerd. Er wordt goed met ons meegedacht zodat we samen tot de beste oplossingen komen. De catering is altijd dik in orde. Kompas Veiligheidsgroep en onze cursisten zijn zeer tevreden!
Dico Stolman - Kompas Veiligheidsgroep B.V.
Gemeente Druten
Gemeente Druten
Rabobank
Rabobank
Klok Groep
Klok Groep
GGD Gelderland-Zuid
GGD Gelderland-Zuid
OMW
OMW

Op de hoogte blijven over Bogerd.