Menu Tickets Nieuws contact

Kunstexposities

Wij bieden kunstenaars graag de ruimte om hun creaties ten toon te stellen. We hebben kunstexposities van doorgewinterde kunstenaars maar ook van amateur kunstenaars. De kunstexposities zijn altijd vrij toegankelijk en bevinden zich op de vide van de 1e etage. Kom gerust eens binnen en ontdek bijzondere kunstwerken, maar ook het cultureel centrum.

De kunstwerken zijn te bekijken tijdens onze openingstijden. Neem voor meer informatie contact op met Toon van Gelder via 0487-59 3 248 of per mail: toonvg@hetnet.nl.

In de maanden februari en maart presenteren zich twee kunsttalenten.. Annemieke Martinus-Claus en Corrie van Essen van Kempen beiden al jaren met kunst bezig laten hun realistische en abstracte werken aan het publiek zien.

Annemieke Martinus-Claus wonende te Beuningen.

Schilderen, tekenen en beeldhouwen zijn belangrijke hobbies van mij.De meeste werken zijn realistisch , zo af en toe werk ik ook abstract. Dagelijks ben ik aan het tekenen. Reeds 36 tekenboeken zijn volgetekend.(Sinds 1991)

Momenteel doe ik mee aan Kunst door de brievenbus een initiatief van Stichting perspectief uit Beuningen. Sinds kort volg ik een cursus beeldhouwen. Fijn dat ik een gedeelte van mijn werk samen met Corrie van Essen aan het publiek kan laten zien.

Corrie van Essen van Kempen wonende in Afferden.

Sinds 1989 schilder ik bij , Het Paulusgilde’ te Winssen. Daarvóór heb ik de basislessen gevolgd bij Pieter Oostveen.

Ik ben begonnen met realistisch schetsen, aquarel, olie en acryl, daarna verder gegaan met abstract, intuïtief schilderen met acryl.

Heb op verschillende plaatsen geëxposeerd o.a. Noodschuur, Gemeentehuis Beneden Leeuwen en Beuningen, Han Nijmegen enz. Samen met Annemieke exposeren wij nu in De Bogerd.

ook
interessant.

We hebben goede ervaringen met de Bogerd. Er wordt goed met ons meegedacht zodat we samen tot de beste oplossingen komen. De catering is altijd dik in orde. Kompas Veiligheidsgroep en onze cursisten zijn zeer tevreden!
Dico Stolman - Kompas Veiligheidsgroep B.V.
Kompas
Kompas
Cannock Chase
Cannock Chase
GGD Gelderland-Zuid
GGD Gelderland-Zuid
OMW
OMW
Gemeente Druten
Gemeente Druten

Op de hoogte blijven over Bogerd.