Menu Tickets Nieuws contact

Veerdam Festival – zondag

YES!! Het is tijd voor het Veerdam Festival!  We hebben een fantastisch programma staan! Overdag geniet je van gezellige muziek, heerlijk eten van de foodtrucks en een drankje. ’s Avonds gaan de voetjes van de vloer met de leukste DJ’s en bands! Op donderdag is je ticket de gehele dag geldig. Op vrijdag en zaterdag werken we met dag- en avond tickets. Op zondag is de entree gratis.

Zondag 12 mei – 14:00 tot 19:00 uur – Gratis entree

Vinyl on wheels
Geniet met een drankje van lekkere muziek terwijl de kinderen zich vermaken in de kids corner en proef de heerlijke gerechten van een van de foodtrucks. Alle ingrediënten voor een gezellige middag bij het Veerdam Festival.

Paul Eppink
Paul Eppink staat voor een breed palet aan muziek. Covers van Foo fighters tot Celine Dion, Robbie Williams tot Selah Sue, Paul schuwt geen genre.

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
MEE Gelderse Poort
MEE Gelderse Poort
Gemeente Druten
Gemeente Druten
Cannock Chase
Cannock Chase
Rabobank
Rabobank
OMW
OMW

Op de hoogte blijven over Bogerd.