Menu Tickets Nieuws contact

Veerdam Festival – Zaterdag dagticket

YES!! Het is tijd voor het Veerdam Festival!  We hebben een fantastisch programma staan! Overdag geniet je van gezellige muziek, heerlijk eten van de foodtrucks en een drankje. ’s Avonds gaan de voetjes van de vloer met de leukste DJ’s en bands! Op donderdag is je ticket de gehele dag geldig. Op vrijdag en zaterdag werken we met dag- en avond tickets. Op zondag is de entree gratis.

Zaterdag 11 mei – dagticket (14:00 – 18:00 uur)

Vinyl on wheels
Geniet met een drankje van lekkere muziek terwijl de kinderen zich vermaken in de kids corner en proef de heerlijke gerechten van een van de foodtrucks. Alle ingrediënten voor een gezellige middag bij het Veerdam Festival.

Mira
Van jongs af aan maakt ze al muziek. Gewapend met gitaar speelt Mira bekende (en soms wat onbekendere) covers in een fris jasje. Van Fleetwood Mac, tot imagine dragons en van The Rolling Stones tot Doris Day, alles komt aan bod!

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
Zorggroep Maas & Waal
Zorggroep Maas & Waal
MEE Gelderse Poort
MEE Gelderse Poort
Kompas
Kompas
Rabobank
Rabobank
Klok Groep
Klok Groep

Op de hoogte blijven over Bogerd.