Menu Tickets Nieuws contact

Veerdam festival – vrijdag dagticket

YES!! Het is tijd voor het Veerdam Festival!  We hebben een fantastisch programma staan! Overdag geniet je van gezellige muziek, heerlijk eten van de foodtrucks en een drankje. ’s Avonds gaan de voetjes van de vloer met de leukste DJ’s en bands! Op donderdag is je ticket de gehele dag geldig. Op vrijdag en zaterdag werken we met dag- en avond tickets. Op zondag is de entree gratis.

Vrijdag 10 mei – dagticket (14:00 tot 18:00 uur)

Vinyl on wheels
Geniet met een drankje van lekkere muziek terwijl de kinderen zich vermaken in de kids corner en proef de heerlijke gerechten van een van de foodtrucks. Alle ingrediënten voor een gezellige middag bij het Veerdam Festival.

Dick voor mekaar
Deze Nijmeegse liedjesschrijver is een veelzijdige troubadour met een flair voor pop-medleys en mondharmonica’s. Steekt als een heuse one-man-band alledaagse oorwurmen in een eigenzinnig jasje onder het motto: Familiar Songs, Original Sound. Als dik voor mekaar leunt hij meer op Nederlands repertoire, toegankelijk voor alle leeftijden.

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
Cannock Chase
Cannock Chase
GGD Gelderland-Zuid
GGD Gelderland-Zuid
Gemeente Druten
Gemeente Druten
’s Heeren Loo
’s Heeren Loo
OMW
OMW

Op de hoogte blijven over Bogerd.