Menu Tickets Nieuws contact

Veerdam Festival – Hemelvaartsdag ticket

YES!! Het is tijd voor het Veerdam Festival!  We hebben een fantastisch programma staan! Overdag geniet je van gezellige muziek, heerlijk eten van de foodtrucks en een drankje. ’s Avonds gaan de voetjes van de vloer met de leukste DJ’s en bands! Op donderdag is je ticket de gehele dag geldig. Op vrijdag en zaterdag werken we met dag- en avond tickets. Op zondag is de entree gratis.

Hemelvaartsdag – donderdag 9 mei (14:00 tot 23:00 uur)

Vinyl on wheels
Geniet met een drankje van lekkere muziek terwijl de kinderen zich vermaken in de kids corner en proef de heerlijke gerechten van een van de foodtrucks. Alle ingrediënten voor een gezellige middag bij het Veerdam Festival.

Intern And The Beast
Intern & the Beast is een dynamisch coverduo uit Nijmegen, bestaande uit Jeroen Waller Diemont en Robine Covers. Elk weekend spelen ze in een band in het Nijmeegse nachtleven, maar ze treden ook regelmatig met z’n tweeën op. Met de podiumervaring zit het dus wel goed. Hun repertoire is breed: van de klassieke meezingers tot aan alternatieve liedjes. Met hun aanstekelijke lach en enthousiasme zorgen.

Familie De Bruyn
Familie De Bruyn maakt met een upright piano, bescheiden drumkit, klinkend koper en te gekke verlichting een muzikaal bruincafé van elke feestelijke gelegenheid groot of klein. En traditiegetrouw spelen de bandleden alles op verzoek. Met vele jaren ervaring bij de landelijk bekende Crazy Piano’s lukt het de familie iedere keer weer om alle voetjes van de vloer te krijgen!

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
Zorggroep Maas & Waal
Zorggroep Maas & Waal
Kompas
Kompas
Gemeente Druten
Gemeente Druten
MEE Gelderse Poort
MEE Gelderse Poort
GGD Gelderland-Zuid
GGD Gelderland-Zuid

Op de hoogte blijven over Bogerd.