Menu Tickets Nieuws contact

Veerdam festival – Fragment

YES!! Het is tijd voor het Veerdam Festival!  We hebben een fantastisch programma staan! Overdag geniet je van gezellige muziek, heerlijk eten van de foodtrucks en een drankje. ’s Avonds gaan de voetjes van de vloer met de leukste DJ’s en bands! Op donderdag is je ticket de gehele dag geldig. Op vrijdag en zaterdag werken we met dag- en avond tickets. Op zondag is de entree gratis.

Vrijdag 10 mei – avondticket (18:00 tot 00:00 uur)

Fragment
Spectaculair en verrassend. Sinds jaar en dag is deze Engels- Nederlandse band een hit op vele festivals en in vele feesttenten. De humor en de interactie met het publiek maakt de band overal razend populair. Een flinke dosis energie en aanstekelijke covers in een eigenwijs Fragment-jasje. Bereidt je voor op het leukste en laat je door Fragment entertainen!

Fragment heeft op talloze festivals gespeeld, zoals Zwarte Cross, waar ze de afgelopen twaalf jaar een soort huisband zijn geweest, evenals op een groot aantal “feesttenten” en andere locaties in Nederland, van AHOY en Paradiso, om er maar twee te noemen, tot kleine cafés. Het resultaat is zonder uitzondering één groot feest.

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
Gemeente Druten
Gemeente Druten
Zorggroep Maas & Waal
Zorggroep Maas & Waal
Rabobank
Rabobank
Cannock Chase
Cannock Chase
OMW
OMW

Op de hoogte blijven over Bogerd.