Menu Tickets Nieuws contact

Valentina Toth

Valentina Toth
Wildbloei

Valentina Tóth won in 2022 zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Nadat ‘rising star’ Valentina Tóth door de Volkskrant werd uitgeroepen tot hét Comedy Talent van 2023 is haar eerste avondvullende voorstelling Wildbloei door zowel NRC als de Volkskrant bekroond met een vijf sterren-recensie.

Wildbloei, een ode aan de hysterische vrouw. In deze tragikomische, muzikale en over the top one woman show verkent Valentina de grenzen en clichés van het vrouwbeeld in onze maatschappij.
Met een mix van opera, theater, musical, kleinkunst, klassieke muziek en comedy voert ze verschillende hysterische vrouwen ten tonele: onder andere een moordlustig geworden slachtoffer van de toeslagenaffaire, een body positive K3-sterretje en de Koningin van de Nacht passeren de revue, om uiteindelijk uit te komen bij Valentina zelf.
Gewapend met een flinke dosis muzikaliteit, humor, snelle schakels en grote personages, houdt ze met Wildbloei haar publiek onder schot en brengt ze hopelijk een beetje sympathie teweeg. Of bevreemding. Ook goed.

 

Volkskrant *****
‘Wildbloei’ is een unieke performance van het megatalent Valentina Tóth’
‘Kan er echt zoveel talent in één persoon zitten?’

Theaterkrant
‘Valentina Tóth heeft een perfect debuutprogramma afgeleverd, een frisse wind in kleinkunstland, een wervelwind.’
‘Tóth laat niet alleen haar geest, haar fantasie alle kanten op zwaaien zonder de grote lijn te verliezen, zij beheerst ook het ambacht van pianospel, acteren en zang.’

NRC *****
‘Een overweldigend debuut van cabaretier Valentina Tóth over ‘de hysterische vrouw’.’

Dagblad van het Noorden *****
‘Het ambacht van Tóth is indrukwekkend, net als haar vermogen om een gelaagd verhaal te vertellen

 

Bogerd vriend? Max. 4 kaarten per voorstelling.

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
MEE Gelderse Poort
MEE Gelderse Poort
Zorggroep Maas & Waal
Zorggroep Maas & Waal
Cannock Chase
Cannock Chase
Gemeente Druten
Gemeente Druten
Rabobank
Rabobank

Op de hoogte blijven over Bogerd.