Menu Tickets Nieuws contact

Tribute To The Music Of Live Aid

Tribute To The Music Of Live Aid
40th Anniversary

Concert met speciale tribute guests!

Op 13 juli 1985 vond het Live Aid concert plaats. Het grootste live muziek evenement van het moment werd gelijktijdig gehouden in het Wembley Stadion in Londen en het JFK stadion in Philadelphia. Bekend en geliefd bij de muziekliefhebber die in 1985 voor de TV zat gekluisterd maar ook bij de jongere generatie door de film Bohemian Rhapsody waar het volledige Queen concert te zien en te horen is.

In het avondvullende programma Tribute To The Music Of Live Aid speelt een unieke live band de grootste en bekendste hits van Live Aid. Van Mick Jagger, U2, Elton John, Phil Collins en Sting tot Tina Turner, David Bowie, The Who en Status Quo. Uiteraard zal Queen niet ontbreken!

Vast onderdeel van de show is een optreden van Diva Turner (finalist The Tribute: Battle Of The Bands seizoen 2) en ook een speciale surprise tribute act! Deze wordt kort voor het optreden bekend gemaakt.

De artiesten nemen het publiek mee op een muzikale reis van herkenning maar delen ook eigen verhalen en herinneringen aan het unieke concert.
Een muzikaal concert vol dynamiek en afwisseling – zowel visueel als muzikaal

Let op! Dit is een sta-concert

Bogerd vriend? Max. 4 kaarten per voorstelling.

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
’s Heeren Loo
’s Heeren Loo
Gemeente Druten
Gemeente Druten
Cannock Chase
Cannock Chase
GGD Gelderland-Zuid
GGD Gelderland-Zuid
Zorggroep Maas & Waal
Zorggroep Maas & Waal

Op de hoogte blijven over Bogerd.