Menu Tickets Nieuws contact

Theatergroep Transparant

“Dwaalsporen en Zoeklichten”, tragikomedie met musicaltrekjes

De Maas en Waalse theatergroep Transparant bestaat dit jaar uit zeven ervaren acteurs die allemaal hun sporen in de Maas en Waalse toneelwereld verdiend hebben. De tragikomedie ‘Dwaalsporen en Zoeklichten’ is geschreven door Antoon Hol die ook verantwoordelijk is voor de regie.

Iedere dag ontmoeten zes zwervers elkaar voor de ingang van een verlaten spoortunnel. De levensverhalen van de mislukte dichter Victor, de autistische Jeremy, de filosofisch ingestelde Tjeerd, de schizofrene Paula (die denkt dat ze Jeanne d’Arc is), de weggelopen gothic Emma en de oude prostitué Corrie openbaren zich in de loop van het stuk. Ondertussen dienen ze af te rekenen met een ijverige ambtenaar die hen weg wil hebben. Dit leidt o.a. tot de oprichting van de vrijstaat Vagebond. Ondanks de onderliggende tragiek blijven de zes personages optimistisch en valt er naast een traan vooral ontzetten veel te lachen. Oh, ja en ze kunnen nog zingen ook.

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
’s Heeren Loo
’s Heeren Loo
Cannock Chase
Cannock Chase
Kompas
Kompas
OMW
OMW
Zorggroep Maas & Waal
Zorggroep Maas & Waal

Op de hoogte blijven over Bogerd.