Menu Tickets Nieuws contact

Steven Kazàn

Magic High-Tea show met Steven Kazàn!
Geniet van een heerlijke high tea én een unieke show vol humor, interactie en natuurlijk ongelooflijke goocheltrucs! Steven Kazàn, bekend van diverse TV programma’s en zijn online video’s, zorgt voor magische intermezzo’s tussen de gangen door.

Niet alleen wordt er gegoocheld, na afloop is er ook een Meet & Greet met Steven. Een betoverende middag voor jong en oud!

Wat kan je van de high tea verwachten? 
De high tea bestaat uit drie gangen vol met heerlijke gerechtjes voor jong en oud! Tussen de gangen door kan je vol verwondering kijken naar de show van Steven Kazàn.
De high tea begint met een heerlijke zelfgemaakte soep, de tweede gang bestaat uit een mix van hartige gerechtjes en de derde gang is een verrassing van zoete lekkernijen!

Heb je allergieën? Stuur een mail naar tickets@bogerddruten.nl.

 

Wil je voor een groep van meer dan 6 personen boeken? Stuur een mail naar tickets@bogerddruten.nl of bel naar 0487-515779. Wij helpen je graag!

Let op! Kaarten zijn tot 22 april 2024 te bestellen.

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
Gemeente Druten
Gemeente Druten
Rabobank
Rabobank
OMW
OMW
Zorggroep Maas & Waal
Zorggroep Maas & Waal
’s Heeren Loo
’s Heeren Loo

Op de hoogte blijven over Bogerd.