Menu Tickets Nieuws contact

Neem me mee

Het Filmhuis viert haar 20-jarig jubileum met de jubileumvoorstelling ‘Neem me mee’ met feestelijke extra’s.

Op dinsdagavond 7 mei draait de film Neem me mee om 20:00 uur in het Filmhuis in de Bogerd in Druten. Ben je vriend van het Filmhuis? Dan kost een kaartje 8,50 euro inclusief een kopje koffie of thee. Ben je nog geen vriend van het Filmhuis? Dan kost een kaartje 10,50 euro inclusief een kopje koffie of thee.

Met deze film vieren we het 20-jarig jubileum van het Filmhuis! Iedere bezoeker een gratis consumptie en iets lekkers bij de koffie! 
Naast het gratis kopje koffie of thee krijgen bezoekers dus een extra consumptie. Deze krijg je in de vorm van een muntje die in te leveren is bij de bar.

Neem me mee

Zes 70-plussers gaan samen op vakantie naar het prachtige Zuid-Frankrijk. Nog vóór hun busje de landsgrens passeert is er al onenigheid, met elkaar en met de jonge reisleider Thijs, die de organisatie zwaar onderschat heeft. Als de reis vordert en het gezelschap elkaar beter leert kennen, ontstaat er toch een onverwachte vriendschap tussen de reisgenoten. Ze genieten, delen kleine en grote geheimen en onzekerheden, mijmeren, steunen elkaar en stappen zelfs buiten hun comfort zone.

Speelduur: 104 minuten
Cast o.a.: Jeroen Krabbé, Renée Soutendijk en Kees Hulst en Olga Zuiderhoek (uit Dagboek van Hendrik Groen) e.a.
Genre: Drama/feelgood/comedy
Regisseur: Will Koopman
Land: Nederland

‘Neem me mee’ ontvouwt zich tot gemoedelijke, lieve en hier en daar fabuleus gespeelde feelgood. – Volkskrant

Veel mijmeren en veel plezier in ‘Neem me mee’ – Trouw

 

Klik hier voor het volledige programma van het Filmhuis.

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
’s Heeren Loo
’s Heeren Loo
Klok Groep
Klok Groep
GGD Gelderland-Zuid
GGD Gelderland-Zuid
Gemeente Druten
Gemeente Druten
Kompas
Kompas

Op de hoogte blijven over Bogerd.