Menu Tickets Nieuws contact

Leonard Cohen Tribute Band

Leonard Cohen Tribute Band
Come Healing

De Leonard Cohen Tribute Band is wederom te zien in de Nederlandse theaters. Met de voorstelling ‘Come Helaing’ beoogt de band de verbindende en helende kracht van muziek in het algemeen én van de parels van Leonard Cohen in het bijzonder te vangen.

Samen de liedjes beleven waarin de alom aanwezige levensthema’s liefde, onmogelijke liefde, eenzaamheid en verlies een helende kracht in ons oproepen. In de huidige woelige tijd, waarin het mens-zijn op allerlei wijzen en intensiteiten wordt uitgedaagd, lijkt daar een grote behoefte aan te zijn.

Leonard Cohen gaf in zijn rijke oeuvre blijk van een veelal gevoelige, wijze, en poëtische kijk achter de schermen van het leven. Dit is terug te vinden in songs zoals ‘The Future’, ‘In My Secret Life’, ‘If It Be Your Will’ en ‘A Thousand Kisses Deep’.

De Leonard Cohen Tribute Band brengt daarom in het teken van dit alles meerdere bekende maar zeker ook minder bekende songs in originele of gearrangeerde versie ten gehore. Het verbindend thema ‘Come Healing’ is de rode draad door een theatershow met sprankeling, ontroering, luchtigheid en diepgang.

De band ontmoet je graag om samen de krachten van Leonard Cohens muziek te beleven: ‘Come Healing’…

 

Bogerd vriend? Max. 4 kaarten per voorstelling.

 

Hap & Stap
Breid je theateravond uit met een lekker hapje eten, zo geniet je van een compleet avondje uit! Het Hap & Stap menu bestaat uit een 3 gangen theater buffet. Voor maar €27,50 (ex. dranken) geniet je van een uitgebreide avond uit. De aanvang van het diner is 18.00 uur. Wij zullen ervoor zorgen dat je op tijd klaar bent voor de voorstelling.

Het makkelijkste reserveer je als je jouw kaarten bestelt. Maar mocht je na het bestellen van jouw tickets toch nog Hap & Stap willen bestellen, dan kan je altijd bellen naar het ons theater 0487 – 515779 of een mail sturen naar tickets@bogerddruten.nl.

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
MEE Gelderse Poort
MEE Gelderse Poort
OMW
OMW
GGD Gelderland-Zuid
GGD Gelderland-Zuid
Rabobank
Rabobank
Klok Groep
Klok Groep

Op de hoogte blijven over Bogerd.