Menu Tickets Nieuws contact

Jort Kelder en Fré Hooft van Huysduynen

Jort Kelder en Fré Hooft van Huysduynen
Rat van Fortuin (try-out)

Het help-jezelf-circus voor kakker tot communist.

Ogenschijnlijk hebben journalist/presentator Jort Kelder en theatermaker/coach Fré Hooft van Huysduynen niets gemeen. Hij, het kapitalistenknaapje dat niet uitgepraat raakt over geld en status. Zij, de wijsheidzoeker die mensen tracht te katapulteren naar hun volle geluk. Eén ding delen ze: de liefde voor het onaangepaste en hun drang naar vrijheid.

Op de bühne verhaalt Jort beeldend over de grote verworvenheden en schelmenstreken van het kapitalisme. Dank u zeer, heer Kelder, knipoogt Fré, maar: wat kopen we nou eigenlijk voor deze bullshit? Is er ook nog zoiets als medemenselijkheid, zelfbevrijding, ja verlossing?

In de muzikale en interactieve zelfhulpshow Rat van Fortuin schuren twee tektonische platen langs elkaar en smelten uiteindelijk samen met hun publiek. Verlicht en bevrijd!

Iedereen die deze avond heeft volgehouden, wordt de volgende ochtend als een ander mens wakker.

 

Bogerd vriend? Max. 4 kaarten per voorstelling.

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
Rabobank
Rabobank
Cannock Chase
Cannock Chase
GGD Gelderland-Zuid
GGD Gelderland-Zuid
OMW
OMW
Zorggroep Maas & Waal
Zorggroep Maas & Waal

Op de hoogte blijven over Bogerd.