Menu Tickets Nieuws contact

Corsage

Op dinsdagavond 30 april draait de film Corsage om 20:00 uur in het Filmhuis in de Bogerd in Druten. Ben je vriend van het Filmhuis? Dan kost een kaartje 8,50 euro inclusief een kopje koffie of thee. Ben je nog geen vriend van het Filmhuis? Dan kost een kaartje 10,50 euro inclusief een kopje koffie of thee.

Klik hier voor het volledige programma van het Filmhuis.

Corsage

De Oostenrijkse keizerin Sisi is jarenlang het toonbeeld van jeugd en schoonheid geweest. Nu is het 1877 en wordt ze veertig. Ze krijgt de eerste grijze haren en haar corset moet steeds strakker worden geregen. Ze gaat de strijd aan met het keurslijf die de keizerlijke rol van haar vergt. Vol overgave probeert ze een uitweg te vinden uit de muren van het paleis, die steeds dichter op haar afkomen.

Speelduur: 1 uur, 55 minuten
Cast o.a.: Vicky Krieps, Florian Teichtmeister
Genre: Historisch drama
Regisseur: Marie Kreutzer
Land: Oostenrijk

Alternatieve, feministische kijk op het leven van Elisabeth Amalie Eugenie, hertogin van Beieren, keizerin van Oostenrijk en koningin van Hongarije. – VPRO gids

“Dit is niet je oma’s Sisi”, luidt de kop van een recensie in de Filmkrant. Dat klopt, we zien hier een eigenzinnige vrouw die haar eigen koers probeert te bepalen. – Filmhuis Den Bogerd

 

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
Gemeente Druten
Gemeente Druten
’s Heeren Loo
’s Heeren Loo
Zorggroep Maas & Waal
Zorggroep Maas & Waal
Rabobank
Rabobank
GGD Gelderland-Zuid
GGD Gelderland-Zuid

Op de hoogte blijven over Bogerd.