Vergaderruimte te huur in Druten, Gelderland.

Bent u opzoek naar een vergaderruimte in Druten of Gelderland? De Bogerd biedt bijzondere vergaderlocaties met verschillende activiteiten. De Bogerd beschikt over 7 multifunctionele vergaderruimten die wisselen van een intieme boardroom tot een congreszaal voor 400 personen. Wilt u meer weten? Lees dan verder.

Onze vergaderruimten
De Bogerd biedt vergaderruimten voor al uw vergader doeleinden, hierbij kunt u denken aan: een vergadering, teamsessie, training, workshop of zelfs een conferentie. Al onze vergaderruimten zijn compleet voorzien van alles wat u nodig zal hebben tijdens uw vergadering:

✓ Wifi
LCD scherm
Beamer met projectiescherm
Whiteboard
Flipover
Microfoon 
Podium (delen)
Geluidsinstallatie

Vergaderlocatie in gelderland.

Ben je op zoek naar een goed bereikbare vergaderlocatie met centrale ligging in Nederland? Bogerd ligt centraal in Nederland, in het land van Maas en Waal. Wij zijn gevestigd in Druten en perfect bereikbaar voor gasten vanuit het hele land. Op onze parkeerplaats kun je gratis parkeren. Ook zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het busstation van Druten ligt op 300 meter afstand van ons congrescentrum. Buslijnen 85, 89 en 12 rijden van en naar Nijmegen Centraal Station. Buslijn 42 rijdt van en naar Tiel Station en buslijn 165 rijdt van en naar Den Bosch Centraal Station.

Snel een vergaderruimte nodig?
Geen probleem, vraag snel en gemakkelijk uw vergaderruimte naar keuze online aan middels het aanvraagformulier op onze website.
Klik op de knop ‘zaal reserveren’ en vraag uw vergaderruimte vandaag nog aan.

WiFi
LCD scherm
Beamer met projectiescherm
Whiteboard
Flipover
Microfoon (optioneel)
Podium (delen)
Daglicht
Geluidsinstallatie

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld. 

Bert Stronks - Politie Oost-Nederland