Met een diversiteit aan vergaderzalen, (alle vernoemd naar een fruitsoort uit de prachtige fruitstreek waarin ons congrescentrum zich bevindt), een theaterzaal en een royale foyer annex ontvangstruimte is de Bogerd een unieke vergaderlocatie in haar soort. De Bogerd beschikt over 7 multifunctionele ruimtes. Van een intieme boardroom tot een congreszaal voor 400 mensen. Alle zalen zijn geschikt voor een vergadering, teamsessie, training, workshop en conferentie en zijn voorzien van alle hedendaagse audiovisuele apparatuur. Bij een zaal hoort uiteraard ook een passend vergaderarrangement, afhankelijk van de duur van de bijeenkomst. Meer informatie hierover tref je aan in de aparte brochure Vergaderen & congressen.

Coronaproof vergaderen? Het kan bij ons. Onze zalen zijn op 1,5 meter ingericht en we nemen extra hygiënemaatregelen. Door de 1,5 meter indeling is de capaciteit van onze zalen veranderd. Op de pagina Onze zalen vind je meer informatie over de capaciteit per zaal.

WiFi
LCD scherm
Beamer met projectiescherm
Whiteboard
Flipover
Microfoon (optioneel)
Podium
Podium (delen)
Geluidsinstallatie

We hebben goede ervaringen met de Bogerd. Er wordt goed met ons meegedacht zodat we samen tot de beste oplossingen komen. De catering is altijd dik in orde. Kompas Veiligheidsgroep en onze cursisten zijn zeer tevreden! 

Dico Stolman - Kompas Veiligheidsgroep B.V.