Congreszaal huren in Druten, Gelderland? 

Bent u op zoek naar een professionele congreszaal om te huren in Druten, Gelderland? Dan bent u bij de Bogerd aan het goede adres. Wij bieden een ruime keuze aan congreszalen voor elk type evenement. Of u nu op zoek bent naar een kleine zaal voor een zakelijk meeting of een grote zaal voor een congres, de Bogerd is de perfecte congreslocatie voor u.

Bij een congres gaat het over kennisoverdracht en informatie-uitwisseling. Ons congrescentrum, ingericht tot een maximum van circa 400 personen, is hiervoor de ideale uitvalsbasis. De Bogerd beschikt naast de reguliere vergaderzalen over 2 multifunctionele congreszalen namelijk de Theaterzaal en de Boudewijn de Grootzaal. Beide zalen beschikken over een flexibele opstelling, dus laat uw fantasie gerust de vrije loop!

Faciliteiten
Onze congreszalen zijn voorzien van de modernste technologieën en faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw evenement een groot succes wordt. Wij bieden ook catering uit eigen keuken en vergaderarrangementen aan om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

✓ Wifi
✓ Beamer met projectiescherm
✓ Flipover
✓ Microfoon 
✓ Geluidsinstallatie
Theaterlicht 
✓ Podium (delen)
Uitneembare tribune

Bereikbaarheid
Ons congrescentrum in Druten is gemakkelijk te bereiken vanuit de omgeving Gelderland. Wij liggen dicht bij de snelweg en er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Ook zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het busstation van Druten ligt op 300 meter afstand van ons congrescentrum. Buslijnen 85, 89 en 12 rijden van en naar Nijmegen Centraal Station. Buslijn 42 rijdt van en naar Tiel Station en buslijn 165 rijdt van en naar Den Bosch Centraal Station.

Wilt u meer weten over onze congreszalen en de mogelijkheden om een congreszaal te huren in Druten? Neem dan gerust contact met ons op.
De plek, de faciliteiten, de service; alles is erop gericht om uw bijeenkomst te doen slagen. Hier delen wij onze kennis en ervaring graag met u. Puur, gastvrij en persoonlijk.

Podium (delen)
Podium
Beamer met projectiescherm
Microfoon (optioneel)
Geluidsinstallatie
WiFi
Theaterlicht
Flipover

De Bogerd is kleinschalig en gezellig. Het personeel is flexibel en pakt vragen en verzoeken van onze kant altijd snel op. Zelfs op de dag zelf. Niets is te gek, alles kan. Wij zijn dus zeer tevreden met deze locatie die tussen ons hoofdkantoor en een nevenvestiging ligt. Voor iedereen goed bereikbaar.

Francisca Dielemans - GGD Gelderland Zuid