Onbezorgd de dag door.

Een congres, training of vergadering in een ruimte die bij jou past? Of ben je op zoek naar professionele begeleiding voor jouw personeelsbijeenkomst of evenement? De Bogerd biedt vele opties voor kleine tot grote zakelijke bijeenkomsten en een professionele verzorging waar nog lang over nagepraat zal worden. Kortom, ontdek hoe wij het verschil maken en congressen en vergaderingen omtoveren tot een onvergetelijke ervaring.

Coronaproof vergaderen? Het kan bij ons. Onze zalen zijn op 1,5 meter ingericht en we nemen extra hygiĆ«nemaatregelen. Door de 1,5 meter indeling is de capaciteit van onze zalen veranderd. Op de pagina Onze zalen vind je meer informatie over de capaciteit per zaal.

De Bogerd is een hele vriendelijke, laagdrempelige organisatie. De inrichting is heel gezellig en informeel. Er werken vriendelijke mensen en er is voldoende parkeergelegenheid en de verbinding met het openbaar vervoer is ook prima. Wij kunnen deze locatie van harte aanbevelen voor uw bijeenkomst, scholing of training.

Claudine Brand - Gemeente Nijmegen