WIJ ZOEKEN EEN keuken topper.

DIE BEHOEFTE HEEFT AAN PRETTIGE WERKTIJDEN EN EEN LEUK TEAM!!

Lunchcafe-Buffetten-Diners-Broodjesservice-Hapjes

Wij bieden:

  • Een contract voor minimaal 14 uur per week; (mag meer zijn!)
  • Een mooie werkplek met een nieuwe keuken.
  • Leuke collega’s in een informele werksfeer.
  • Werktijden met name overdag en incidenteel in het weekend.

De Bogerd is het culturele centrum van Druten. Gerealiseerd om verenigingen, stichtingen en organisaties samen te huisvesten in één multifunctionele accommodatie. Naast het beheren van een cultureel centrum is er volop ingezet op de ontwikkeling van een vergader- en congreslocatie, een feest- en evenementenlocatie en een lunchcafé. De Bogerd is tevens een dagbestedingslocatie voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Als sluitstuk hebben we in 2019 de gehele exploitatie van het Agoratheater overgenomen. Het theater bloeit als nooit tevoren en de vergaderingen, congressen, feesten en evenementen blijven groeien.

Enthousiast? Solliciteer dan uiterlijk 8 juli 2022. Richt je sollicitatie aan Niels Gijsbers via niels@bogerddruten.nl.

Meer informatie? Neem gerust contact op met Niels Gijsbers op telefoonnummer 0487-517127, stuur een mail naar niels@bogerddruten.nl of loop even binnen: Van Heemstraweg 53 te Druten.


Open sollicitaties. 

Heb jij de glimlach die wij zoeken? Krijg je energie van mensen blij maken? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!  Open sollicitaties zijn altijd welkom bij de Bogerd! 

De Bogerd is het culturele centrum van Druten. Gerealiseerd om verenigingen, stichtingen en organisaties samen te huisvesten in één multifunctionele accommodatie. Naast het beheren van een cultureel centrum is er volop ingezet op de ontwikkeling van een vergader- en congreslocatie, een feest- en evenementenlocatie en een lunchcafé. De Bogerd is tevens een dagbestedingslocatie voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Als sluitstuk hebben we in 2019 de gehele exploitatie van het Agora Theater overgenomen. Het theater bloeit als nooit tevoren en de vergaderingen, congressen, feesten en evenementen blijven groeien. 

Als horecamedewerker krijg je te maken met de verschillende segmenten van de Bogerd. Een leuke afwisseling tussen formele en informele werkzaamheden! Samen met ons enthousiaste team zorgen we ervoor dat onze gasten zorgeloos kunnen genieten van hun bijeenkomst, feest of evenement. 

Heb je interesse? We vertellen je graag meer over de Bogerd en de werkzaamheden in een persoonlijk gesprek! Stuur jouw sollicitatie met cv op naar info@bogerddruten.nl.