Een leuke bijbaan bij de Bogerd. 

Een bijbaan in de horeca bij de Bogerd, dat is één en al gezelligheid maar ook hard werken! Als horecamedewerker krijg je te maken met de verschillende segmenten van de Bogerd. Een leuke afwisseling tussen formele en informele werkzaamheden! Samen met ons enthousiaste team zorgen we ervoor dat onze gasten zorgeloos kunnen genieten van hun bijeenkomst, feest of evenement. 

We zoeken personeel voor de avonden doordeweeks en in weekenden. Wil je een flexibel rooster? Elke maand vul je jouw beschikbaarheid in voor de volgende maand. Zo blijf je flexibel in je rooster! Heb je liever een vaste werkdag? Samen met onze manager bekijk je wat jouw opties zijn! 

De Bogerd is het culturele centrum van Druten. Gerealiseerd om verenigingen, stichtingen en organisaties samen te huisvesten in één multifunctionele accommodatie. Naast het beheren van een cultureel centrum is er volop ingezet op de ontwikkeling van een vergader- en congreslocatie, een feest- en evenementenlocatie en een lunchcafé. De Bogerd is tevens een dagbestedingslocatie voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Als sluitstuk hebben we in 2019 de gehele exploitatie van het Agora Theater overgenomen. Het theater bloeit als nooit tevoren en de vergaderingen, congressen, feesten en evenementen blijven groeien. Kortom: een bruisende organisatie met veel verschillende segmenten!

Wat zijn de werkzaamheden van een horecamedewerker? Dat is heel verschillend! Een aantal voorbeelden zijn: 
- Bardienst
- Bedienen bij een feest, evenement of koffietafel 
- Rondgaan met hapjes 
- Verzorgen van koffie/thee in vergaderzalen 
- Klaarzetten van vergaderzalen 
- Afwas (ook dat hoort erbij) 

Heb jij de glimlach die wij zoeken? Krijg je energie van mensen blij maken? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! 
Heb je interesse? We vertellen je graag meer over de Bogerd en de werkzaamheden in een persoonlijk gesprek! Stuur jouw sollicitatie met cv op naar willem@bogerddruten.nl.