Menu Tickets Nieuws contact

Bijbaan horecamedewerker

Een bijbaan in de horeca bij de Bogerd, dat is één en al gezelligheid maar ook hard werken! Als horecamedewerker krijg je te maken met de verschillende segmenten van de Bogerd. Een leuke afwisseling tussen formele en informele werkzaamheden! Samen met ons enthousiaste team zorgen we ervoor dat onze gasten zorgeloos kunnen genieten van hun bijeenkomst, feest of evenement.

We zoeken personeel voor de avonden doordeweeks en in weekenden. Wil je een flexibel rooster? Elke maand vul je jouw beschikbaarheid in voor de volgende maand. Zo blijf je flexibel in je rooster! Heb je liever een vaste werkdag? Samen met onze manager bekijk je wat jouw opties zijn!

Wat zijn de werkzaamheden van een horecamedewerker? Dat is heel verschillend! Een aantal voorbeelden zijn:
– Bardienst
– Bedienen bij een feest, evenement of koffietafel
– Rondgaan met hapjes
– Verzorgen van koffie/thee in vergaderzalen
– Klaarzetten van vergaderzalen
– Afwas (ook dat hoort erbij)

Heb jij de glimlach die wij zoeken? Krijg je energie van mensen blij maken? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!
Heb je interesse? We vertellen je graag meer over de Bogerd en de werkzaamheden in een persoonlijk gesprek! Stuur jouw sollicitatie met cv op naar info@bogerddruten.nl.

 

                               

Solliciteer direct.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
MEE Gelderse Poort
MEE Gelderse Poort
Kompas
Kompas
Gemeente Druten
Gemeente Druten
Cannock Chase
Cannock Chase
Klok Groep
Klok Groep

Op de hoogte blijven over Bogerd.