Werken bij Bogerd

maandag 21 juni 2021

Heb jij de glimlach die wij zoeken? 

Bogerd zoekt een Horecamedewerker voor 14 uur of meer. Ben je op zoek naar een baan binnen een mooi, sfeervol en groeiend bedrijf? Krijg je energie van mensen blij maken? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!  

De Bogerd is het culturele centrum van Druten. Gerealiseerd om verenigingen, stichtingen en organisaties samen te huisvesten in één multifunctionele accommodatie. Naast het beheren van een cultureel centrum is er volop ingezet op de ontwikkeling van een vergader- en congreslocatie, een feest- en evenementenlocatie en een lunchcafé. De Bogerd is tevens een dagbestedingslocatie voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Als sluitstuk hebben we in 2019 de gehele exploitatie van het Agoratheater overgenomen. Het theater bloeit als nooit tevoren en de vergaderingen, congressen, feesten en evenementen blijven groeien. 

Als Horecamedewerker krijg je te maken met de verschillende segmenten van de Bogerd. Een leuke afwisseling tussen formele en informele werkzaamheden! Samen met ons enthousiaste team zorgen we ervoor dat onze gasten zorgeloos kunnen genieten van hun bijeenkomst, feest of evenement. 

Heb je interesse? We vertellen je graag meer over de Bogerd en  de functie in een persoonlijk gesprek! Stuur jouw sollicitatie met cv op naar info@bogerddruten.nl.