Verkeersvoorlichting VVN i.s.m. Dronio Druten

Wilt u als ervaren verkeersdeelnemer ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de laatste verkeersregels? Grijp nu uw kans. In een bijeenkomst van 2 uur wordt u onder leiding van een gecertificeerde voorlichter van Veilig Verkeer Nederland bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. Denk daarbij aan de turborotondes, spitsstroken, nieuwe belijningen enz. Uiteraard is er ruimte voor vragen en mocht u een eigen situatie willen inbrengen stuur deze dan eventueel met foto voor 25 oktober naar Frans Steffens.

Deze verkeersvoorlichting, die wordt georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland in samenwerking met DRONIO Druten en wordt gehouden op:
Datum : woensdag 3 november 2021
Tijd : van 14.00 – 16.00 uur (zaal open vanaf 13.45)
Locatie : De Bogerd, Van Heemstraweg 53 in Druten

De bijeenkomst heeft een informatief karakter. Het is geen examen. Deelname is gratis en ook niet DRONIO leden zijn van harte welkom.

VVN heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met het organiseren van deze cursussen. De populariteit van de cursus is de afgelopen jaren flink toegenomen. Ivm de corona maatregelen willen wij u verzoeken zich vooraf via de mail aan te melden. secretaris.droniodruten@gmail.coml

Vermeld in de e-mail uw naam en adres. Aanmelden kan tot en met zondag 25 oktober 2021.

Event datum.

woensdag 3 november | 14:00 uur

We hebben goede ervaringen met de Bogerd. Er wordt goed met ons meegedacht zodat we samen tot de beste oplossingen komen. De catering is altijd dik in orde. Kompas Veiligheidsgroep en onze cursisten zijn zeer tevreden! 

Dico Stolman - Kompas Veiligheidsgroep B.V.