Verkeersvoorlichting VVN i.s.m. Dronio Druten

Wilt u als ervaren verkeersdeelnemer ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de laatste verkeersregels? Grijp nu uw kans. In een bijeenkomst van 2 uur wordt u onder leiding van een gecertificeerde voorlichter van Veilig Verkeer Nederland bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. Denk daarbij aan de turborotondes, spitsstroken, nieuwe belijningen enz. Uiteraard is er ruimte voor vragen en mocht u een eigen situatie willen inbrengen stuur deze dan eventueel met foto voor 25 oktober naar Frans Steffens.

Deze verkeersvoorlichting, die wordt georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland in samenwerking met DRONIO Druten en wordt gehouden op:
Datum : woensdag 3 november 2021
Tijd : van 14.00 – 16.00 uur (zaal open vanaf 13.45)
Locatie : De Bogerd, Van Heemstraweg 53 in Druten

De bijeenkomst heeft een informatief karakter. Het is geen examen. Deelname is gratis en ook niet DRONIO leden zijn van harte welkom.

VVN heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met het organiseren van deze cursussen. De populariteit van de cursus is de afgelopen jaren flink toegenomen. Ivm de corona maatregelen willen wij u verzoeken zich vooraf via de mail aan te melden. secretaris.droniodruten@gmail.coml

Vermeld in de e-mail uw naam en adres. Aanmelden kan tot en met zondag 25 oktober 2021.

Event datum.

woensdag 3 november | 14:00 uur

De Bogerd is kleinschalig en gezellig. Het personeel is flexibel en pakt vragen en verzoeken van onze kant altijd snel op. Zelfs op de dag zelf. Niets is te gek, alles kan. Wij zijn dus zeer tevreden met deze locatie die tussen ons hoofdkantoor en een nevenvestiging ligt. Voor iedereen goed bereikbaar.

Francisca Dielemans - GGD Gelderland Zuid