Menu Tickets Nieuws contact

Skeletje

Skeletje
Grote Mensen

Een keer per jaar vieren ze in Mexico een heel groot feest waar ook skeletten welkom zijn, ‘Día de los Muertos!’

Grote Mensen wil dit feest naar het theater brengen. Een feest waar iedereen – groot, klein, vlezig of bottig – welkom is. ‘Skeletje’ is een vrolijke voorstelling met veel kleur, fantasie, humor, muziek en dans waarin we een uitstapje maken naar het onbekende en terug.

Sommige mensen zeggen weleens : “Grote mensen zijn kinderen die gestopt zijn met spelen”. Weten zij veel. Wij zijn Grote mensen. En wij spelen wél. We hebben al een hoop meegemaakt, we snappen alles ondertussen wel en dat zullen we eens even laten zien.

Grote mensen maakt theater voor kleine mensen. Beeldende, woeste, droogkomische voorstellingen met slapstick en houtje- touwtje decors over serieuze kleine en grote-mensen-vragen.
Grote mensen bestaat uit: Lisa Groothof, Dwayne Toemere en Yannick Greweldinger.

 

Bogerd vriend? Max. 4 kaarten per voorstelling.

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
Zorggroep Maas & Waal
Zorggroep Maas & Waal
Kompas
Kompas
OMW
OMW
Gemeente Druten
Gemeente Druten
MEE Gelderse Poort
MEE Gelderse Poort

Op de hoogte blijven over Bogerd.