Menu Tickets Nieuws contact

Vergaderen Tiel

Vergaderen Tiel.

Zoek je een locatie om te vergaderen in Tiel? De Bogerd is de ideale vergaderlocatie in de buurt van Tiel. Bij de Bogerd bieden we vele opties voor kleine tot grote zakelijke bijeenkomsten. Ook zorgen wij voor een professionele verzorging, waar nog lang over nagepraat zal worden. Ontdek hoe wij het verschil maken en congressen en vergaderingen omtoveren tot een onvergetelijke ervaring.

De Bogerd is dé ontmoetingsplek in het land van Maas en Waal waar cultuur en commercie elkaar versterken. Op onze locatie kan vergaderd worden in een van onze 10 multifunctionele ruimtes en bieden plaats aan 20 tot 500 mensen. Lekker eten tussen de middag? Dit kan in ons mooie lunchcafé. Verder zijn al onze zalen ook geschikt voor teamsessies, training, workshops en conferenties.

  • Ideaal voor vergaderingen/congressen/seminars/productpresentaties
  • Congres- en vergaderzalen van 20 tot 500 personen
  • Royale foyer/ontvangstruimte
  • Passend vergaderarrangement
  • Voorzien van hedendaagse audiovisuele apparatuur.
  • Integratie van dagbestedingslocatie 
  • Gratis parkeergelegenheid

Een vergaderruimte huren in de Bogerd?

Vergaderingen en congressen organiseren in de buurt van Tiel.

Vergaderen vlakbij Tiel kan bij de Bogerd! Door de gunstige ligging nabij de A15 ben je binnen 25 minuten vanaf Tiel bij de Bogerd. 

In ons vergader- en congres centrum in Druten heten wij jou en jouw entourage van harte welkom. Kijk rustig rond op onze website en maak een keuze voor de ideale ruimte voor het organiseren van jouw evenement, daarbij kan je gebruik maken van verschillende arrangementen. Advies nodig over het organiseren van een congres, vergadering of andere evenement? Onze medewerkers staan je graag te woord en denken graag met je mee.

Onze vergaderzalen.

Met een diversiteit aan vergaderzalen, (alle vernoemd naar een fruitsoort uit de prachtige fruitstreek waarin ons congrescentrum zich bevindt), een Theaterzaal en een royale Foyer annex ontvangstruimte is de Bogerd een unieke vergaderlocatie in haar soort. De Bogerd beschikt over 10 multifunctionele ruimtes. Van een intieme boardroom tot een congreszaal voor 500 mensen. Alle zalen zijn geschikt voor een vergadering, teamsessie, training, workshop, productpresentatie en conferentie en zijn voorzien van alle hedendaagse audiovisuele apparatuur. 

Neem contact op met Monique \ Bogerd Druten

Plannen voor een vergadering?

Neem contact op met Monique om jouw wensen te bespreken

Stuur ons een bericht Of bel 0487 517 127

Vergaderlocatie Tiel.

Ben je op zoek naar een goed bereikbare vergaderlocatie met centrale ligging in Nederland? Bogerd ligt centraal in Nederland, in het land van Maas en Waal. Wij zijn gevestigd in Druten en perfect bereikbaar voor gasten vanuit het hele land. Door onze gunstige ligging nabij de A50 en A15 is de Bogerd goed te bereiken. Op onze parkeerplaats kun je gratis parkeren. Ook zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het busstation van Druten ligt op 300 meter afstand van ons congrescentrum. Buslijnen 85, 89 en 12 rijden van en naar Nijmegen Centraal Station. Buslijn 42 rijdt van en naar Tiel Station en buslijn 165 rijdt van en naar Den Bosch Centraal Station.

Op de hoogte blijven over Bogerd.