Menu Tickets Nieuws contact

Open Podium een groot succes

7 november 2023

OPEN PODIUM EEN GROOT SUCCES!

 
Afgelopen zondag 5 november organiseerde Bogerd Theater voor het eerst een Open Podium. Maar liefst 11 acts hadden zich aangemeld en traden op voor een volle theaterzaal. Een bomvol programma waarbij zang, live muziek, dans en cabaret voorbij kwamen, met alle leeftijden tussen de 14 en 76 jaar.
 
Bogerd Theater organiseert vanaf heden ieder seizoen een Open Podium om jonge makers de kans te geven om zich te ontplooien en te ontwikkelen. Want ons motto is, je kunt wel talent hebben, maar je moet ook de kans krijgen om je talent te laten zien. En dat is gelukt bij deze editie! Samen met presentator Jochem van Gelder en alle deelnemers is de eerste editie een succes geworden. Dank voor alle aanwezigen en deelnemers! 

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
’s Heeren Loo
’s Heeren Loo
Rabobank
Rabobank
Klok Groep
Klok Groep
MEE Gelderse Poort
MEE Gelderse Poort
OMW
OMW

Op de hoogte blijven over Bogerd.