Menu Tickets Nieuws contact

Onze nieuwe Floormanager: Janneke Lamers

12 juli 2023

We blijven doorgaan met leuk nieuws!

Vanaf 1 september zal Janneke Lamers ons vaste team gaan versterken. Janneke heeft haar diploma Facility Management op de HAN in Nijmegen gehaald en gaat bij de Bogerd aan de slag als Floormanager.

Ze is geen onbekende in de Bogerd, want de afgelopen 4 jaren was Janneke bij ons al een bekend gezicht achter de bar bij feestjes en evenementen.

Wij wensen Janneke heel veel werkplezier en succes bij de Bogerd!

Een woordje van Janneke:

Mijn eerste bijbaantje begon bij Niels en nu heeft Niels mij ook mijn eerste grote mensen baan aangeboden. Wie had dat bedacht? Van afwasser bij Horeca de Meent naar floormanager bij de Bogerd. Ikzelf had dit ook niet bedacht. Tijdens mijn opleiding Facility Management aan de HAN in Nijmegen vond ik catering, evenementen, gastvrijheid en duurzaamheid de leukste vakken en thema’s. Tijdens mijn meewerkstage heb ik daarom ook gekozen om bij Omroep Gelderland als opdracht de bedrijfscatering die uitgevoerd werd door Droom (soortgelijk aan s’Heerenloo) te optimaliseren en te moderniseren. Dit leidde tot een nieuw gezonder assortiment, duidelijkere werkinstructies en kostenefficiënte. Tijdens deze stage ben ik ook te weten gekomen dat ik werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt echt tof vindt. Lijntjes uitzetten en zorgen dat de zaken geregeld worden vind ik fijn en leuk om te doen. Het was ook een logische keuze om bij een groot cateraar mijn afstudeerstage te lopen. Bij Vermaat groep heb ik onderzoek gedaan naar de SUP-regelgeving en heb mijn afstudeerperiode mogen afsluiten met een mooie 7! Catering, evenementen, gastvrijheid en duurzaamheid zijn de aspecten die ik dus leuk vindt. Toen Niels mij vroeg voor deze baan, tikte deze alle vier de aspecten aan. Geen reden om het niet te doen!

Ik heb al vier super leerzame en leuke jaren bij de Bogerd gewerkt als horecamedewerkster en als hoofddienst. De stap naar floormanager is daarom voor mij een logische en daarbij leuke keuze. De gasten het naar hun zin maken, dat vind ik het leukste wat er is. Diegene die mij een beetje kennen, weten ook dat ik nooit stil kan zitten. Deze baan heeft precies de afwisseling en uitdaging die ik zoek/zocht.

Ik kijk ernaar uit om jullie vanaf september als Floormanager te mogen ontvangen in de Bogerd! 

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
Cannock Chase
Cannock Chase
MEE Gelderse Poort
MEE Gelderse Poort
Kompas
Kompas
GGD Gelderland-Zuid
GGD Gelderland-Zuid
Zorggroep Maas & Waal
Zorggroep Maas & Waal

Op de hoogte blijven over Bogerd.