Menu Tickets Nieuws contact

Nieuw cultuurconcept: Open voor Cultuur

21 maart 2023

Zondag! Je wilt iets leuks doen, met elkaar, met de kinderen. Open voor cultuur is een spiksplinternieuw cultuurconcept, een vrijplaats van en voor Maas en Walers in de meest sfeervolle huiskamer van Druten. Een plek waar kunst en cultuur moeiteloos opgaan in een chille zondagmorgen. Geniet samen van een kindervoorstelling of een vrolijke kinderfilm van het filmhuis. Na afloop is er de gelegenheid voor de kinderen om nog aan te schuiven bij een leuke verrassende workshop of een andere passende activiteit. De eerste twee edities van Open voor Cultuur zijn geweest en waren een succes!

Film Sing 2 en Glow in the dark schilderworkshop.
Op zondag 12 februari hebben we met z’n allen genoten van de film Sing 2 en de glow in the dark schilderworkshop. De kinderen gingen na de film hun favoriete personage uit de film schilderen met glow in the dark verf. Klaar? Terug naar de Theaterzaal, licht uit, spot aan! We keken hoe de filmhelden tot leven zijn gekomen!

 

Theatervoorstelling Professor S. en Mad Science Workshop.
Op zondag 19 maart hebben we meer geleerd over ons brein. Wat gebeurt er met je brein als je dingen vergeet? En hoe zorg je ervoor dat je je weer lekker voelt? Professor S. hielp in zijn theatervoorstelling iedereen. Hij hielp ze dingen beter te onthouden, harder te lopen, gezonder te zijn en ook nog liever te worden. Na de voorstelling van Professor S. nam Professor Why van MadScience het stokje over en nam de kinderen mee in de wondere wereld van optische illusies. Er werd veel gelachen en leerden veel over, hoe onze ogen ons brein voor de gek kan houden.

Lijkt het jou super leuk om bij de volgende editie van Open voor Cultuur te zijn? Houd onze website en social media goed in de gaten! 

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
Zorggroep Maas & Waal
Zorggroep Maas & Waal
Cannock Chase
Cannock Chase
MEE Gelderse Poort
MEE Gelderse Poort
’s Heeren Loo
’s Heeren Loo
Rabobank
Rabobank

Op de hoogte blijven over Bogerd.