Menu Tickets Nieuws contact

LOL-stagiairs helpen ons elke woensdag

29 november 2023

lol-stagiairs helpen ons elke woensdag!

Elke woensdagochtend komen de lol-stagiairs van De Kom samen met een begeleider ons een handje helpen in de Bogerd! Ze lopen mee met ons team dagbesteding en doen allerlei werkzaamheden in de Bogerd. Om het half jaar komt er een nieuwe club leerlingen stage lopen, sommige vinden het zo leuk dat ze een tweede keer komen! 

Op dit moment lopen Tobi, Wuf, Jur en Daniël lol-stage. Zij willen jullie graag iets vertellen over hoe het is om bij de Bogerd stage te lopen. Zij hebben, geheel in eigen woorden, een stukje tekst over hun lol-stage geschreven. 

Lees hier het verhaal van Tobi, Wuf, Jur en Daniël! 

20231129_105744 (1)

Hallo wij willen elkaar voorstellen
Tobi Wuf Jur Daniël
En wij lopen lol stage bij de Bogerd
Dus we komen elke woensdag ochtend
Stage lopen van uit school de kom

In 2022 oktober ging Tobi naar de Bogerd en hij vond het leuk en later kwam Jur er bij en daarna Wuf en Daniël. Elke keer als we daar komen krijgen taakjes zoals: kruidboter maken en bolletjes daar van maken. Koekjes deeg bolletje daarvan maken en schoonmaken en dan moeten we de artiestenkamer schoonmaken en de theaterzaal soms ook schoonmaken.

We doen dan ook soms als we het taakjes krijgen koffie en thee ronde dat doen we rond 10,15 We hebben om 10.30 pauzen tot 10.45 en dan krijgen we koffie of wat anders en een koekje erbij of iets ander als iemand jarig is bijvoorbeeld cake of taart. We doen soms ook zalen schoonmaken zoals de: appelzaal frambozenzaal kersenzaal dan moeten we stoelen poetsen en stofzuigen stof wissen. En ook gaan we spullen sjouwen en soms doen we ook poleren en afwassen. En sinds we zijn gekomen hebben veel plezier gehad en wij vinden het een leuke werkplek.

Tobi Wuf Jur Daniël

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
OMW
OMW
Cannock Chase
Cannock Chase
Zorggroep Maas & Waal
Zorggroep Maas & Waal
’s Heeren Loo
’s Heeren Loo
GGD Gelderland-Zuid
GGD Gelderland-Zuid

Op de hoogte blijven over Bogerd.