Menu Tickets Nieuws contact

Laatste stagedag van Yill

14 juni 2024

Laatste stagedag van Yill.

Vandaag is het de laatste stagedag van Yill. Een half jaar geleden kwam ze binnen in de Bogerd als stagiaire voor de opleiding Facilitair Leidinggevende. Ze heeft vooral op facilitair gebied veel voor ons betekent, maar we konden Yill ook voor andere zaken inzetten. 

Yill bedankt voor jouw inzet en gezelligheid, we wensen je nog heel veel succes met het vervolg van je opleiding! 

Yill aan het woord:
Voor de opleiding facilitair leidinggevende aan het ROC in Nijmegen heb ik van november tot en met juni mijn 2e jaars stage gelopen bij de Bogerd. Tijdens deze stage heb ik inzicht gekregen in het facilitaire werkveld. Ik heb voornamelijk met Carien van de afdeling facilitair meegelopen. Werkzaamheden die ik heb uitgevoerd zijn het klaarzetten en de schoonmaak van de vergaderzalen,  diverse activiteiten in het lunchcafé en meehelpen met het opbouwen van verschillende evenementen hier in de Bogerd.

De leukste herinnering aan mijn stage is dat ik mocht meehelpen tijdens de officiële opening van Zwembad De Gelenberg in Druten. En natuurlijk niet te vergeten de lekkere snacks maken voor de gezellige vrijdagmiddagborrels.

Bij de Bogerd wordt je met open armen ontvangen door het hardwerkende en vooral gezellige team. Elke dag is anders en er is genoeg te beleven, dat maakt de Bogerd zo leuk! Voor een leuke en leervolle stage kun je zeker bij de Bogerd terecht! Ik heb er genoten van mijn stage en kijk er dan ook met een glimlach op terug!

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
GGD Gelderland-Zuid
GGD Gelderland-Zuid
OMW
OMW
Rabobank
Rabobank
Gemeente Druten
Gemeente Druten
Kompas
Kompas

Op de hoogte blijven over Bogerd.