Menu Tickets Nieuws contact

Het resultaat van onze eerste Werkplaats klus

17 juli 2023

We zijn met z’n allen naar Nijmegen gereden om het eindresultaat te bekijken van onze eerste Bogerd Werkplaats klus! In samenwerking met Eventontwerpers hebben wij 27 kilometer aan lint geknipt en geknoopt. En wat ziet het er gaaf uit zeg! De slingers met linten zijn tijdens de Vierdaagsefeesten te zien bij hotel Credible.

Onze assistent-medewerkers zijn enorm trots op het eindresultaat en vertellen jullie graag over hun indrukken van vanochtend. Zo zegt Emy: ‘Het is GEWELDIG!’, vind Yvonne het mooi om het eindresultaat te zien, Stefan beschrijft het in één woord: ‘kleurrijk’ en Nina vind het leuk dat ze heeft gezien wat ervan gemaakt is.

We hebben weken hard gewerkt om dit mooie resultaat te bereiken. Eerst hebben we de linten in stukken van 1,5 meter geknipt, daarna hebben we deze stukken aan een grote slinger geknoopt. We hebben met veel plezier aan deze klus gewerkt! 

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
Klok Groep
Klok Groep
’s Heeren Loo
’s Heeren Loo
Kompas
Kompas
OMW
OMW
MEE Gelderse Poort
MEE Gelderse Poort

Op de hoogte blijven over Bogerd.