Menu Tickets Nieuws contact

Een vast contract voor Frank

17 april 2023

Soms is het mooi om een succesverhaal te delen.

3,5 jaar geleden kwam een vrolijke knul de Bogerd binnen wandelen. Zelfverzekerd gaf hij aan dat hij op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Hij wilde graag meer onder de mensen zijn, door groeien als gastheer. Nou, dat is gelukt!

Frank van Wijk is sinds januari 2020 werkzaam in onze Bogerd bij het team “dagbesteding”. Onze mooie groep mensen die met hun eigen talent en passie, werkzaamheden verrichten op onze locatie. Hierbij kun je denken aan facilitaire taken, tot aan horeca werkzaamheden.

Voor Frank was het al direct duidelijk waar hij zou gaan werken, de foyer en met name het lunch café werd zijn domein, gasten ontvangen, drankjes en broodjes serveren en natuurlijk een gezellig praatje maken!

Samen met het werkbedrijf en onze partner s’Heerenloo startte Frank het “Op weg naar werk” traject. Werken met begeleiding, rekening houden met wat men wilt en aankan. Een betaalde baan vinden is niet voor iedereen vanzelfsprekend en dit traject kan een ideale tussenstap zijn. En dat is gebleken. Frank startte in de zomer van 2020 met de opleiding Horeca medewerker op de Leijgraaf in Cuijk en deze heeft hij eind 2022 succesvol afgerond.

Trots zijn wij dan ook, dat wij hem nu per 1 april 2023 een vast contract hebben kunnen aanbieden en dat Frank nu de mooie stap heeft gemaakt naar het vaste horeca team van de Bogerd. Jullie zullen daarom Frank ook steeds vaker met evenementen en feestjes tegen gaan komen en zal hij met veel plezier, jullie als onze gasten vrolijk verwelkomen, drankjes en hapjes aanbieden, met een grote glimlach!

Niels Gijsbers, Bogerd Druten

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
Kompas
Kompas
OMW
OMW
Rabobank
Rabobank
Klok Groep
Klok Groep
MEE Gelderse Poort
MEE Gelderse Poort

Op de hoogte blijven over Bogerd.