Menu Tickets Nieuws contact

Agora munten inleveren

8 januari 2024

Houdt de snelheid erin, betaal met pin!

Nieuw kassasysteem horeca
Vanaf 1-1-2024 werken wij niet meer met onze oude vertrouwde Agora munten in de horeca, maar werken we alleen nog met pin aan de bar. Dit is klantvriendelijker, veiliger en sneller.

U kunt bij alle kassa’s met de pin betalen, mocht u toch niet in de gelegenheid zijn om met pin te betalen dan is er nog één kassa aan de bar waar contant betaald kan worden. Let wel, deze rij zal langer zijn, omdat hier ook gepind kan worden. U kan aan het bordje: cash zien aan welke kassa u kunt betalen met contant geld.

Houdt de snelheid erin, betaal met pin!

Agora Munten – retourpinnen
Heeft u nog Agora munten? Geen probleem, deze kunt u bij ons inleveren tegen de recente waarde. Terugbetaling vindt plaats door middel van ‘retourpinnen’. Retourpinnen is als het ware een omgekeerde pinbetaling. Veilig, vertrouwd en het bedrag staat binnen 24 uur op uw bankrekening. Voor een retourpin transactie hebben wij geen gegevens van u nodig. U houdt zelf u pinpas tegen het pinapparaat, zo heeft u snel en eenvoudig uw geld terug.

Agora Munten inleveren kan t/m het einde van het theaterseizoen: 16 juni 2024.
Inleveren kan tijdens theatervoorstellingen maar ook op werkdagen tussen 09.00 uur een 17.00 uur. Meldt u zich hiervoor s.v.p. bij de kaartverkoopbalie, niet bij de horecabar.

Draagt u het theater een warm hart toe? Dan kunt u de oude Agora munten ook doneren. Stichting Agora zal het geld wat gedoneerd wordt inzetten voor projecten op het gebied van cultuureducatie voor kinderen in Maas en Waal.

Overige munten
Heeft u nog paarse of groene Bogerd munten? Deze munten blijven geldig voor speciale Bogerd evenementen en kunt u dus gewoon bewaren.

 

ook
interessant.

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
Klok Groep
Klok Groep
Rabobank
Rabobank
MEE Gelderse Poort
MEE Gelderse Poort
Cannock Chase
Cannock Chase
Gemeente Druten
Gemeente Druten

Op de hoogte blijven over Bogerd.