Menu Tickets Nieuws contact

Afgestudeerd

23 juni 2022

Afgestudeerd.

Onze afstudeerder Lieke is geslaagd voor de opleiding Facility Management op de HAN in Nijmegen! Ze heeft voor ons onderzoek gedaan naar events buiten de deur in combinatie met onze assistent medewerkers. Wij zijn blij en zeer tevreden met de businesscase die ze voor ons gemaakt heeft!

Lieke aan het woord:

Voor mijn opleiding Facility Management op de HAN heb ik mijn afstudeerstage uitgevoerd bij de Bogerd. Ik heb hiervoor een businesscase geschreven voor de events buiten de deur. De uitdaging bij deze businesscase was of deze dienst uitgevoerd kan worden door onze assistent-medewerkers en het aan te laten sluiten bij de wensen van de klanten. Ik kan met trots vertellen dat het mij is gelukt om een goed plan op te stellen waarbij de Bogerd in de toekomst mooie events kan organiseren op externe locaties met al het talent dat bij de Bogerd werkzaam is.

De Bogerd was voor mij een hele fijne organisatie om af te studeren. Ik heb veel gezien van het facilitaire werkveld, kreeg de ruimte om zelf richting te geven aan mijn opdracht en heb goede begeleiding gehad. Ook voelde ik mij erg welkom binnen het team. Het team van de Bogerd is het beste te beschrijven als een groep hardwerkende mensen die altijd voor elkaar klaar staan en het tijdens het werk ook gezellig hebben met elkaar. Ik kan dus wel zeggen dat ik erg heb genoten van deze laatste fase van mijn studie en ik had geen betere afstudeerorganisatie kunnen wensen. Inmiddels heb ik alles succesvol afgerond en ga ik mij verder ontwikkelen binnen het facilitaire werkveld!


Lieke, bedankt voor jouw inzet! Geniet van je welverdiende vakantie!

De Bogerd is al jarenlang een vaste plek waar de Politie Oost-Nederland opleidingen / trainingen en seminars beleggen. De centrale plaats in Gelderland-Zuid maar zeker ook de flexibiliteit van de medewerkers maakt dat wij er als hulpverleningsorganisatie graag komen. Eigenlijk is niets hen te gek, het wordt altijd geregeld.
Bert Stronks - Politie Oost-Nederland
Rabobank
Rabobank
Kompas
Kompas
MEE Gelderse Poort
MEE Gelderse Poort
Cannock Chase
Cannock Chase
OMW
OMW

Op de hoogte blijven over Bogerd.