Op zoek naar een sfeervolle feestlocatie?

Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een geschikte feestlocatie? Kijk dan eens naar de Bogerd. Wij bieden een ruime keuze aan opties voor het huren van onze feestlocatie. Zo bieden wij ruimtes voor verjaardagsfeesten, jubileumfeesten en evenementen. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij het organiseren van uw feest, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw speciale gelegenheid.

De Bogerd beschikt met zijn Foyer, Boudewijn de Grootzaal en Theater over 3 ruime mogelijkheden voor een goed geslaagd feest. Dit doen we voor kleine gezelschappen vanaf 10 personen, maar natuurlijk ook voor grotere gezelschappen. Alles wordt door ons horecateam tot in de puntjes verzorgd, van binnenkomst tot vertrek van de laatste gasten. Wij verzorgen feesten op maat. Dit betekent dat we met je in gesprek gaan over de wensen en mogelijkheden voor je feest. Van 's middags tot 's avonds, van een buffet tot hapjes, van zitplaatsen tot dansruimte. Wij verzorgen een feest dat helemaal bij jou past!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het huren van onze feestlocatie en evenementenlocatie? Neem dan gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken en te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Onze medewerkers zijn flexibel en pakken vragen en verzoeken altijd snel op. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij de Bogerd.

Plannen voor een Feestje ?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

De Bogerd is kleinschalig en gezellig. Het personeel is flexibel en pakt vragen en verzoeken van onze kant altijd snel op. Zelfs op de dag zelf. Niets is te gek, alles kan. Wij zijn dus zeer tevreden met deze locatie die tussen ons hoofdkantoor en een nevenvestiging ligt. Voor iedereen goed bereikbaar.

Francisca Dielemans - GGD Gelderland Zuid