De ideale beurslocatie! 

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor het organiseren van een beurs in Nederland? Dan is de Bogerd misschien wel de ideale plek voor u. Met ruimtes die gelijkvloers en met elkaar verbonden zijn, is de Bogerd een bijzonder geschikte locatie voor kleinschalige beurzen tot 400 personen. Tevens hebben we ideale ruimtes beschikbaar voor workshops of productpresentaties. De Bogerd beschikt over 7 multifunctionele vergaderruimten die wisselen van een intieme boardroom tot een congreszaal voor maximaal 400 personen.

Bij het organiseren van een beurs is het belangrijk om te beginnen met het bepalen van het doel van de beurs. Wilt u bijvoorbeeld uw merknaam vestigen in de markt, of wilt u nieuwe producten of diensten presenteren? Door het doel van de beurs te bepalen, kunt u gerichter zoeken naar een geschikte beurslocatie en het programma van de beurs samenstellen.

De Bogerd biedt alles wat u nodig hebt voor het organiseren van een succesvolle beurs. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van onze gratis parkeergelegenheid en technische voorzieningen. Ook bieden we catering uit eigen keuken en hebben we een professioneel team dat altijd met een glimlach klaarstaat om u te helpen.

Naast het organiseren van de beurs zelf, is het ook belangrijk om te denken aan de workshops en productpresentaties die u tijdens de beurs wilt aanbieden. De Bogerd biedt met onze verschillende vergaderzalen ruimte voor workshops. Hoe u het ook wendt of keert, wij hebben de ruimte en faciliteiten om uw workshop te laten slagen.
Bij de Bogerd kunt u ook terecht voor het organiseren van productpresentaties. We bieden ruimtes die geschikt zijn voor demonstraties of video's. Zo kunt u uw producten of diensten op een visueel aantrekkelijke manier presenteren aan het publiek.

Al met al is de Bogerd de ideale plek voor het organiseren van een beurs. Of u nu op zoek bent naar een locatie voor een kleinschalige beurs, of naar leuke en creatieve ideeën voor workshops of productpresentaties, we staan klaar om u te helpen bij het organiseren van een geslaagde beurs. Neem gerust contact met ons op om u wensen te bespreken en om te zien wat de Bogerd voor u kan betekenen.

Plannen voor een Beurzen ?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Als Veiligheidsregio Gelderland-Zuid vinden wij dat we een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben. Kijkend naar de mogelijkheden die de Bogerd biedt aan mensen met een verstandelijke beperking past dit binnen onze gedachte.

Bert Stronks - Veiligheidsregio Gelderland-Zuid